Τβέντε – ΑΖ Άλκμααρ 2-1: Απόρθητο το… φρούριο (hls)

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στο απευθείας στο Europa Conference League πέτυχε η Τβέντε, καθώς επικράτησε με 2-1 της ΑΖ Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στο απευθείας στο Europa Conference League πέτυχε η Τβέντε, καθώς επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της ΑΖ Άλκμααρ των Παυλίδη και Χατζηδιάκου σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο 20χρονος Μάνφερντ Ουγκάλντε, καθώς ο Κοσταρικανός επιθετικός σημείωσε και τα δύο τέρματα της Τβέντε στο 8′ και στο 11′, ενώ το τέρμα της ΑΖ Άλκμααρ πέτυχε ο Κάρλσον στο 66ο λεπτό.

Στο βασικό σχήμα της ΑΖ Άλκμααρ βρέθηκαν οι Παυλίδης και Χατζηδιάκος με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή στο 61ο λεπτό, ενώ η Τβέντε παραμένει αήττητη εντός έδρας τη φετινή σεζόν.

Η ΑΖ Άλκμααρ έχασε μοναδική ευκαιρία για να περάσει την PSV και να μειώσει τη διαφορά από τον 2ο Άγιαξ και βρίσκεται στην 4η θέση με 53 βαθμούς, ενώ η Τβέντε είναι 5η με 47 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.