Oλλανδία: Ακάθεκτη Άλκμααρ, ήττα με γκολ Δουβίκα η Ουτρέχτη

Με νίκες των φιλοξενούμενων άνοιξε η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στην ολλανδική Eredivisie, καθώς η Αλκμάαρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου νίκησε με 1-0 τη Φίτεσε στο «GelreDome» και συνεχίζει την... καταδίωξη της πρωτοπόρου Φέγενορντ, ενώ η Φορτούνα Σιτάρντ πήρε μεγάλη νίκη (με ανατροπή) στην έδρα της Ουτρέχτης με 2-1, παρά το 11ο εφετινό γκολ του Τάσου Δουβίκα.

Η ΑΖ με τους ΠαυλίδηΧατζηδιάκο βασικούς κι αναντικατάστατους για άλλο ένα ματς- ήταν όσο «κυνική» χρειαζόταν για να επικρατήσει της Φίτεσε με 1-0 χάρις στο γκολ του Κάρλσον στο 29′, μειώνοντας στους δύο βαθμούς την απόστασή της απ’ την κορυφή (με έναν αγώνα περισσότερο).

Την ίδια ώρα η Φορτούνα Σιτάρντ (με τον Δημήτρη Σιόβα βασικό για άλλο ένα παιχνίδι) αν και βρέθηκε να χάνει στο 59′ από το ωραίο γκολ του Δουβίκα, αντέδρασε άμεσα και έφερε τα… πάνω-κάτω με τα τέρματα των Μπίστροβιτς (69′) και Νοσλίν (89′), οδηγώντας την Ουτρέχτη σε δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα, μετά τον (σοκαριστικό) αποκλεισμό της απ’ την Σπάκενμπουρχ της Β’ Ολλανδίας (1-4) στα μέσα της εβδομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.