AZ Άλκμααρ – Καμπούρ 2-1: Με την… ψυχή στο στόμα και γκολ του Παυλίδη (hls)

Με μπόλικο άγχος και κακό ποδόσφαιρο, η ΑΖ Άλκμααρ κέρδισε εντός έδρας την Καμπούρ με 2-1 και διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Με μπόλικο άγχος και κακό ποδόσφαιρο, η ΑΖ Άλκμααρ κέρδισε εντός έδρας την Καμπούρ με 2-1 και διατηρήθηκε σε τροχιά τίτλου στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, πέτυχε το 11ο τέρμα του στη φετινή Eredivisie και “συγκατοικεί” με τον Τάσο Δουβίκα στην πρώτη θέση των σκόρερς.

Το 2-0 έκανε ο 18χρονος Βόουτερ Χους στο 73o λεπτό, ενώ ο Γιόνσεν με πέναλτι που έκανε ο Χατζηδιάκος, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 85ο λεπτό.

Στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, η Καμπούρ πίεσε ασφυκτικά την ΑΖ Άλκμααρ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε στο 92′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χεντεμάκερς.

Οι Χατζηδιάκος και Παυλίδης βρέθηκαν στο βασικό σχήμα της ΑΖ Άλκμααρ, ενώ ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έγινε αλλαγή στο 80ο λεπτό.

H AZ Άλκμααρ έφτασε τους 47 βαθμούς και έχει δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο Φέγενορντ (έχει ένα παιχνίδι λιγότερο), ενώ η Καμπούρ διατηρήθηκε στην τελευταία θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.