Εξέλσιορ – Άγιαξ 1-4: Ξέσπασε ο Αίαντας (hls)

Πρώτη νίκη για τον Άγιαξ ύστερα από πέντε σερί ισοπαλίες στην Ερεντιβίζιε.

Μετά από 5 παιχνίδια χωρίς νίκη ο Άγιαξ, με τον Τζόνι Χέιντιγχα ως υπηρεσιακό προπονητή ξέσπασε στην ανταγωνιστική και ίσως καλύτερη Εξέλσιορ για ένα ημίχρονο, με 4-1.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, στο οποίο έχασαν τρεις κλασικές ευκαιρίες με τον Ντριούς, όμως στις δύο ο Ρούλι έκανε εξαιρετικές αποκρούσεις και στην 3η η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα του πέναλτι με τον Τάντιτς, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κλάασεν. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ στο 36ο λεπτό με βραία καρφωτή κεφαλιά του Ελ Γιακούμπι, ύστερα από πολύ ωρραία σέντρα του Ντριούς.

Το τελευταίο λεπτό του πώτου ημιχρόνου έφερε γκολ λύτρωσης και ψυχολογικής ανάτασης για τον Άγιαξ, από την έμπνευση του Τάντιτς να πασάρει με το τακουνάκι κάτα από τα πόδια του αντίπαλου αμυντικού και στην κίνηση ο Κλάασεν έκανε το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα άλλο παιχνίδι. Ο Άγιαξ βελτίωσε πάρα πόλυ την εικόνα του, διόρθωσε την κυκλοφορία της μπάλας στη μεσαία γραμμή και αυτό του έδωσε το πλεονέκτημα έναντι της αντιπάλου του. Το 3-1 για την ομάδα του Χέιντιγχα ήρθε στο 61ο λεπτό με τον Κούντους και το 4-1 στο 83ο λεπτό με το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης από το πλασέ του Ρένς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.