Παυλίδης: «Τρελό να σκοράρεις πέντε φορές και να μην κερδίζεις» (vid)

Τι είπαν Βαγγέλης Παυλίδης και Τάσος Δουβίκας για την...επική μονομαχία τους στο 5-5 της Άλκμααρ με την Ουτρέχτη.

Οι δύο Έλληνες πέτυχαν από τρία γκολ σε ένα τρελό ματς, με τον Δουβίκα να είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ της Eredivisie και τον Παυλίδη να ακολουθεί.

Πιο απογοητευμένος από τους δύο ήταν ο γηπεδούχος, καθώς η ομάδα του έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής.

«Ήταν μία τρελή νύχτα, ένα τρελό παιχνίδι, μετά το 3-2 και το 5-4 έπρεπε να το τελειώσουμε και να μη δεχτούμε άλλο γκολ. Έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα, αλλά δεχτήκαμε άλλο ένα γκολ και χάσαμε δύο πόντους. Η Ουτρέχτη έκανε πολύ καλό παιχνίδι, είμαστε όλοι απογοητευμένοι, πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέπτη και να δούμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις πόντους στο επόμενο παιχνίδι.

Νιώθω καλά γιατί πέτυχα τρία γκολ για πρώτη φορά με την ΑΖ, αλλά και πάλι είμαι απογοητευμένος γιατί φέτος στοχεύουμε την κορυφή και όταν χάνεις δύο πόντους με τέτοιο τρόπο δεν μπορείς να πας μπροστά. Κάθε πόντος είναι σημαντικός και δεν μπορείς να αφήνεις έτσι δύο πόντους. Το να σκοράρεις πέντε φορές και να μην κερδίζεις είναι τρελό. Δε λέω ότι η άμυνα έκανε λάθη, όλη η ομάδα έφταιξε. Όλοι αμυνόμαστε, όλοι επιτιθόμαστε και πρέπει να κοιτάξουμε στον καθρέπτη. Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε ακόμα 15 παιχνίδια, ήταν μία δύσκολη ημέρα.

Μίλησα και με τους Έλληνες από την Ουτρέχτη, είπαμε ότι ήταν τρελό, δεν είναι δυνατόν να δέχεσαι πέντε γκολ εντός έδρας. Εμείς σκοράραμε πέντε φορές σε μία απλά καλή μέρα, αλλά θα ήταν καλύτερο να σκοράραμε μία και να κρατούσαμε το μηδέν. Πρέπει να έχουμε το νου μας περισσότερο στην άμυνα, είναι κρίμα γιατί πετύχαμε πέντε γκολ και αυτή τη στιγμή δεν είμαστε στην κορυφή», είπε ο Παυλίδης.

Ο Δουβίκας από την πλευρά του τόνισε:

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

«Tι βραδιά, είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε. Όμως είμαι ευτυχισμένος με τα γκολ μου. Παίξαμε καλά, δείξαμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε πέντε φορές απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, αυτό μου προκαλεί ωραία συναισθήματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.