Άγιαξ – Φόλενταμ 1-1: “Χ”αμένος ξανά… (hls)

Έκτη διαδοχική ισοπαλία για τον Άγιαξ που κατάφερε να σώσει το βαθμό δέκα λεπτά πριν από το τέλος στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Φόλενταμ. Αποδοκιμασίες και "λευκά μαντίλια" στις κερκίδες για τον προπονητή των γηπεδούχων Άλφρεντ Σρέντερ.

Το πρώτο ημίχρονο στο Άμστερνταμ επιβεβαίωσε το λόγο για τον οποίο ο Άγιαξ είχε μείνει για έξι ματς χωρίς νίκη στην Ερεντιβίζι. Παρότι το ποσοστό κατοχής στην ολοκλήρωση του ήταν στο 81% οι γηπεδούχοι δεν έβαλαν σε αντίστοιχη πίεση την άμυνα της Φόλενταμ η οποία ωστόσο στάθηκε τυχερή στην κεφαλιά του Τίμπερ που κατέληξε στο δοκάρι.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ αλλά και χωρίς τελική προσπάθεια από τους φιλοξενούμενους ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη τελική έμελλε να προσφέρει και το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που επέστρεψαν στο Άμστερνταμ για να αντιμετωπίσουν τον Άγιαξ στην κορυφαία κατηγορία για πρώτη φορά μετά από το 2009. Σκόρερ με κεφαλιά ήταν ο Μιράνι που σημείωσε το πρώτο του τέρμα στην Ερεντιβίζι

Η είσοδος στο ματς του Κούντους και του Κονσεϊσάο αποτέλεσε την ευοίωνη νότα της βραδιάς για τον Άγιαξ, που περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας τον οποίο του χάρισε ο Κούντους στο 80ο λεπτό, σημειώνοντας το έκτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άγιαξ έμεινε για έβδομο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη και επτά βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Φέγενορντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.