Φορτούνα Σίταρντ – Αϊντχόφεν 2-2: Νέα γκέλα στις καθυστερήσεις για την PSV (hls)

Η Αϊντχόφεν δέχτηκε γκολ στις... καθυστερήσεις των καθυστερήσεων από τη Φορτούνα Σίταρντ και έμεινε τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στην Eredivisie.

Η ομάδα του Ρούουντ Φαν Νίστελροϊ έμεινε σε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία έπειτα από ένα δραματικό παιχνίδι για τη 16η Αγωνιστική, ενώ η Φορτούνα πήρε πολύτιμο πόντο στη μάχη της σωτηρίας.

Η Αϊντχόφεν έχασε μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με Ελ Γκάζι και Ντε Γιονγκ, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Πάντουρ, να κατεβάζει τα ρολά.

Έτσι, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ ημιχρόνου, η Φορτούνα αιφνιδίασε, με τον Κόρδοβα να πλασάρει από κοντά μετά από ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα Μπενίτες σε κάθετη μπαλιά για τον Γιλμάζ.

Οι γηπεδούχοι, έμειναν με δέκα στο 56′ λόγω απ’ ευθείας κόκκινης στον μέσο Ερτογάν για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντε Γιονγκ.

Έτσι το ματς έδειχνε να γέρνει υπέρ της PSV, που ισοφάρισε στο 65′ με κεφαλιά του Σίμονς μετά από σέντρα του Τέζε, παίρνοντας το προβάδισμα στο 76′ χάρη σε γκολ του Σανγκαρέ από κοντά.

Ο Ντε Γιονγκ απέτυχε στο 90+3′ να κάνει το 1-3 σε κλασική ευκαιρία και η PSV το πλήρωσε ακριβά στο 90+9′, όταν οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Γιλμάζ σούταρε στο δοκάρι, αλλά στην εξέλιξη της φάσης η Φορτούνα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χλάντον από τον Τιλ.

Ο Γιλμάζ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και η Αϊντχόφεν άφησε στο Σίταρντ άλλους δύο πολύτιμους πόντους.

Φορτούνα Σίταρντ (Βελάθκεθ): Πάντουρ – Πίντο, Ναβάρο, Ράντιτς (83′ Χλάντον), Γκουτ, Βιτά (74′ Νόσλιν) – Κόρδοβα, Ντουάρτε, Οζιακούπ (63′ Εμπαλό), Ερντογάν – Γιλμάζ.
Αϊντχόφεν (Φαν Νίστελροϊ): Μπενίτες – Τέζε, Μπράνθγουεϊτ, Oμπίσπο (89′ Ραμάλιο), Εμουένε – Σίμονς (89′ Σαϊμπαρί), Σανγκαρέ, Γκουτιέρες (60′ Τιλ) – Μαντουέκε, Ντε Γιονγκ, Ελ Γκάζι (60′ Φίρμαν).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.