Φέγενορντ – Καμπούουρ 1-0 : Στην κορυφή μετά… κόπων και άγχους!

Με γκολ του 20χρονου αμυντικού Χάρτμαν μόλις στο 4ο λεπτό, η Φέγενορντ νίκησε 1-0 την Καμπούουρ κι έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Αϊντχόφεν.

Η δουλειά έγινε για την ομάδα του Ρότερνταμ όμως παρότι προηγήθηκε με το «καλησπέρα» στο ματς κόντρα στην εκ των ουραγών της βαθμολογίας, κάθε άλλο παρά.. ήπια κύλησε η αποψινή της πορεία προς την κορυφή της Eredivisie!
Σε αυτή την αγχωτική διαδικασία σημαντικό ρόλο έπαιξε, ασφαλώς η «χαμηλή πτήση» των πρωτοκλασάτων παικτών των γηπεδούχων. Δίχως καμιά (!!) τελική προσπάθεια αντικαταστάθηκε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Βραζιλιάνος Ντανίλο, μακριά από την δημιουργική του δράση ο αρχηγός της ομάδας Κοκτσιού..
Ήταν αρκετό το γκολ του νεαρού Χάρτμαν στο 4’ που όμως δεν είχε συνέχεια στον ρυθμό του ματς. Η ομάδα του Ρότερνταμ απέφυγε το… χουνέρι καθώς η φιλότιμη και ταπεινή αντίπαλός της ρίσκαρε στα τέλη των δύο ημιχρόνων αγγίζοντας το γκολ της ισοφάρισης με πιο χαρακτηριστική τις ευκαιρίες με τις κεφαλιές των Μπέργκσμα (45+1’ δοκάρι) και Μπρέϊχ (90’ άουτ εξ επαφής!).
Έστω κι έτσι η Φέγενορντ έχει την προοπτική να κάνει… Χριστούγεννα, μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με δεδομένο πως το Σαββατοκύριακο υποδέχεται στο τοπικό «ντέρμπι» την Εξέλσιορ ενώ η «συγκάτοικός» της Αϊντχόφεν θα παίξει με την Αλκμάαρ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.