Ναϊμέχεν – Φέγενορντ 1-1: Έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει (hls)

H Φέγενορντ έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της Ναϊμέχεν και έχασε την ευκαιρία να φτάσει έναν πόντο από την κορυφή της Eredivisie.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ δεν εκμεταλλεύτηκε τις χθεσινές γκέλες των Άγιαξ και Αϊντχόφεν, μένοντας τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Άλκμααρ, στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 14′ με κεφαλιά του Ντανίλο που μπλόκαρε ο Σίλεσεν.

Tελικά τα κατάφεραν στο 23ο λεπτό με ωραίο δυνατό σουτ του Τίμπερ έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Η ομάδα του Ρότερνταμ όμως χαλάρωσε και το πλήρωσε στο 37ο λεπτό. Σε μία φάση όπου έπαιζε προσωρινά με δέκα καθώς είχε ματώσει η μύτη του δεξιού μπακ Πέντερσεν και ο διαιτητής τον διέταξε να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, οι γηπεδούχοι το εκμεταλλεύτηκαν και σκόραραν από κοντά με τον στόπερ Μάρκεθ, μετά από πάσα του Τανάν.

Στο β’ ο Σλοτ έριξε στο ματς όσους επιθετικούς είχε, αλλά η Ναϊμέχεν κράτησε σχετικά την έκτη σερί ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, αφήνοντας τη Φέγενορντ δεύτερο σερί ματς χωρίς νίκη.

Nαϊμέχεν (Μέιερ): Σίλεσεν – Φαν Ρόι, Μάρκεθ, Φερντόνκ, Ελ Καρουάνι – Πρόπερ, Σούνε – Ταβσάν, Τανάν (90+3′ Τανάν), Μάτσον (68′ Ντούλουντ) – Ντιματά (68′ Σισοκό).
Φέγενορντ (Σλοτ): Μπέιλοου – Πέντερσεν (62′ Χιρτράουντα), Τράουνερ, Χάνσκο, Λόπες – Τίμπερ, Κοκτσού, Ντιλροσούν (80′ Μπουζάουντε) – Τζαχανμπάχς (74′ Παϊσάο), Ιντρίσι (62′ Σιμάνσκι), Ντανίλο (62′ Χιμένες).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.