Γκόου Αχέντ Ίγκλς – PSV 2-5: Έλαμψε το “άστρο” του Σίμονς (hls)

Με το νέο αστέρι της PSV, Τσάβι Σίμονς να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράζει μια ασίστ, η ομάδα από το Αϊντχόβεν επικράτησε άνετα εκτός έδρας των Γκόου Αχέντ Ίγκλς με 5-2.

Με το νέο αστέρι της PSV, Τσάβι Σίμονς να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράζει μια ασίστ, η ομάδα από το Αϊντχόβεν επικράτησε άνετα εκτός έδρας των Γκόου Αχέντ Ίγκλς με 5-2, σε παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν για 60 λεπτά με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Ντέιλς στο 31ο λεπτό, ενώ στον πάγκο των Γκόου Αχέντ Ίγκλς έμεινε ο 19χρονος Έλληνας Αβέντης Αβεντισιάν.

Η PSV άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό με τον Λουκ Ντε Γιόνγκ, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Λίντμπεργκ στο 14′. Το 2-1 έγινε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου από τον Σίμονς και το 3-1 με κεφαλιά του Ομπίσπο στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο 76′ ο Σίμονς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έκανε το 4-1, οι Γκόου Αχέντ Ίγκλις μείωσαν με διαγώνιο σουτ του Εντβάρτσεν στο 80ο λεπτό και ο Φέρμαν στο 89′ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Η PSV έχει πετύχει δύο νίκες στα δύο πρώτα της παιχνίδια στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ οι Γκόου Αχέντ Ίγκλις δεν έχουν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.