Φορτούνα Σιτάρντ – Άγιαξ 2-3: Πρεμιέρα με ανατροπή (hls)

Οι πρωταθλητές ήταν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με την εικόνα τους να αλλάζει στην συνέχεια και τελικά να φτάνουν στην νίκη.

Η Φορτούνα Σιτάρντ υποδέχτηκε στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Eredivisie τον Άγιαξ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με τελικό σκορ 3-2.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με ενθουσιασμό το ματς με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσουν τον Αίαντα και να προηγηθούν μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα στο έκτο λεπτό, μετά από ωραία καθετί μπαλιά του Φέρντιναντ και πολύ καλή εκτέλεση με πλασέ του Γκλάντον.

Η ομάδα του Σρέουντερ είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να καταφέρνει να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα της Φορτούνα η οποία λειτουργούσε σωστά και περίμενε τον αντίπαλο ενώ παράλληλα έδειχνε και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις που ήταν και ο κυριότερος τρόπος έκφρασης των επιθέσεων της μετά από το τέρμα που πέτυχε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, ο Άγιαξ έγινε πλήρως ουσιαστικός και βρήκε δύο τέρματα μέσα σε λίγα λεπτά που έφεραν τα δεδομένα σε μια εντελώς διαφορετική βάση. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Τέιλορ στο 48ο λεπτό ενώ τρία λεπτά αργότερα σκόραρε και ο Ρένσχ. Οι πρωταθλητές πήραν αέρα δυο τερμάτων στο 62 με τον Μπρόμπι ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Γιλμάζ με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.