Φέγενορντ: Ο Φαν Πέρσι στο πλευρό του Μαλάσια (vid)

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ζήτησε από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να στηρίξουν τον Ταϊρέλ Μαλάσια το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Ολλανδός τεχνικός της Φέγενορντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κόκκινων διαβόλων” και εμφανίστηκε σίγουρος πως θα καθιερωθεί στην αγγλική ομάδα.

Ο Φαν Πέρσι τόνισε χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο: “Γεια σου Τάιρελ, είναι ο Ρόμπιν εδώ. Θα ήθελα να σε συγχαρώ για τη φανταστική μεταγραφή σου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτή τη μεγάλη στιγμή στην καριέρα σου. Έχεις δείξει ότι με πίστη στον εαυτό σου, πολύ ταλέντο και σκληρή δουλειά κάθε μέρα, τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα, έτσι απευθύνομαι σε όλους τους οπαδούς των «Red Devils» και λέω ότι δεν αποκτάτε μόνο έναν πολύ ταλαντούχο μπακ, αλλά και έναν φανταστικό άνθρωπο. Να είστε ευγενικοί μαζί του, να τον υποστηρίζετε σε καλές και κακές στιγμές. Θα δώσει τα πάντα για εσάς παιδιά και είμαι σίγουρος ότι θα έχει μια εξαιρετική σχέση μαζί σας. Εκ μέρους των οπαδών της Φέγενορντ και των ανθρώπων της Φέγενορντ, ευχαριστώ, Τάιρελ, για ότι έκανες όλα αυτά τα χρόνια, από τότε που μικρό παιδί έφτασες στην ακαδημία Νέων, μέχρι τώρα σε αυτή τη φανταστική στιγμή”.

Το σχετικό βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.