Bίλεμ: Τιμάει τον Παυλίδη!

Φοβερή κίνηση από την πρώην ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη!

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, μετακόμισε από την ομάδα του Τίλμπουρχ στην Άλκμααρ πέρσι το καλοκαίρι, ωστόσο οι φίλοι της Βίλεμ δεν είχαν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν λόγω της πανδημίας.

Θα έχουν την ευκαιρία όμως να το κάνουν στις 24 Απριλίου, στο ημίχρονο του αγώνα με τη Φιτέσε.

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, ο Παυλίδης θα βρεθεί ξανά στον αγωνιστικό χώρο του Koning Willem II προκειμένου να τιμηθεί για την προσφορά του!

«Χάρη στην επιμονή του, τα γκολ και το παραδειγματικό ομαδικό πνεύμα του, ο Παυλίδης κέρδισε μία μεταγραφή στην Άλκμααρ το περασμένο καλοκαίρι. Ο Έλληνας στράικερ έχει βρει τον δρόμο του στην ΑΖ, με 19 γκολ και επτά ασίστ σε 42 αγώνες. Στο Τίλμπουρχ, πέτυχε 33 γκολ σε 82 αγώνες σε 2.5 χρόνια και ως αποτέλεσμα, έκανε το ντεμπούτο του στην Εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Εν μέρει λόγω του ”παγκόσμιου” γκολ του στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τη Φορτούνα Σίταρντ, εξασφαλίστηκε η παραμονή της Βίλεμ στην Eredivisie τη σεζόν 2020-21, στην οποία ο Παυλίδης αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς από τους οπαδούς. Ζητούμε από τους φιλάθλους μας να μείνουν στις θέσεις τους μετά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Βίλεμ – Φιτέσε για να ευχαριστήσουν τον Βαγγέλη για την προσπάθειά του και τα κατορθώματά του με το κλαμπ», αναφέρει η Βίλεμ στην ανακοίνωσή της για μία κίνηση παρόμοιας κλάσης με εκείνο το μυθικό γκολ του Παυλίδη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.