Aϊντχόφεν: Ο Φίρμαν δε θυμάται τον μισό τελικό!

Ο Τζόι Φίρμαν της Αϊντχόφεν αποκάλυψε ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου Ολλανδίας και δε θυμόταν τι έγινε στο ματς!

Η PSV μπορεί να κατέκτησε το Κύπελλο Ολλανδίας κερδίζοντας τον Άγιαξ στο Ρότερνταμ, όμως ο Τζόι Φίρμαν δεν ήταν σίγουρα ο καλύτερος παίκτης της. Είχε πάντως έναν πολύ καλό λόγο!

Όπως αποκάλυψε ο Ολλανδός μέσος, στα πρώτα λεπτά του αγώνα υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι που πέρασε απαρατήρητος, με τον ίδιο να συνεχίζει το ματς χωρίς καλά – καλά να καταλαβαίνει που βρισκόταν!

«Είμαι διαλυμένος. Μετά από μία μονομαχία έπεσα άτσαλα και δε θυμάμαι το μισό παιχνίδι. Έπειτα από μισή ώρα κάπως συνήλθα. Κάποια στιγμή ρώτησα τον Ντέιλι Μπλιντ (σ.σ.: παίκτη του Άγιαξ) ποιος έβαλε το γκολ για το 1-0!», είπε ο Φίρμαν, ο οποίος προς μεγάλη του ανακούφιση αντικαταστάθηκε στο 70ό λεπτό:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Ποτέ δε θέλεις να γίνεις αλλαγή, αλλά μετά από 70 λεπτά τελικά ήταν καλό που βγήκα».

Όπως αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος, η διοίκηση της PSV είναι σοκαρισμένη από το γεγονός, καθώς ο παίκτης θα μπορούσε να είχε πάθει σοβαρή ζημιά και αναθεωρεί τα πρωτόκολλα αντιμετώπισης τραυματισμών στο κεφάλι.

Η κατάσταση, θυμίζει πολύ το περιστατικό του τελικού Μουντιάλ 2014 ανάμεσα σε Γερμανία και Αργεντινή, όταν ο μέσος των Γερμανών Κρίστοφ Κράμερ τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από μία σύγκρουση με τον Εσεκίελ Γκαράι και έπαιξε 14 λεπτά σε απόλυτη σύγχιση πριν αντικατασταθεί.

Μάλιστα, ο Κράμερ είχε ρωτήσει τότε τον διαιτητή της συνάντησης Νικόλα Ριτσόλι αν το ματς στο οποίο αγωνιζόταν ήταν ο τελικός, με αποτέλεσμα ο Ιταλός να ενημερώσει τον συμπαίκτη του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος ειδοποίησε το ιατρικό τιμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.