Τβέντε-PSV 3-3: Επέστρεψε από το 3-0, αλλά άφησε τον Άγιαξ να ξεφύγει (hls)

Η Τβέντε του εξαιρετικού Λημνιού προηγήθηκε 3-0 στο 25', αλλά η PSV έδειξε χαρακτήρα, πήρε ένα βαθμό αλλά είδε τον Άγιαξ να ξεφεύγει με 4 βαθμούς στην κορυφή της Eredivisie

Συγκλονιστικό ήταν το ξενκίνημα για τους γηπεδούχους οι οποίοι μέσα σε 25 λεπτά είχαν ένα ακυρωθέν μέσω VAR γκολ, 3 τέρματα και ένα δοκάρι. Στο 4′ ακυρώθηκε το γκολ του Μπρένετ για χέρι του σκόρερ. Στο 13′ ο Λημνιός με εντυπωσιακή προσπάθεια σέρβιρε στο κενό τέρμα και Φαν Βονσφίφκελ έκανε το 1-0. Ο πρώτος σκόρερ της Τβέντε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του 6 λεπτά αργότερα.

Στο 21′ ο Ζερουκί πλάσαρε στο δοκάρι και στο 25′ ο Φλαπ ολοκλήρωσε την προσπάθεια του Φλαπ για το 3-0 της κόκκινης καταιγίδας. Η PSV άρχισε να ξυπνά έχασε 2 ευκαιρίες με τον Ζάχαβι και βρήκε ωραίο γκολ με τον Φέρμαν στο 35′.

Ο Σμιντ προχώρησε σε τριπλή αλλαγή στο ημίχρονο και είδε τον Γκάκπο που ήρθε από τον πάγκο να σκοράρει για το 3-2 στο 53′. Στο 62′ για εκατοστά ακυρώθηκε γκολ του ιδίου, ενώ στο 65′ από τη μικρή περιοχή ο Φλαπ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 86′ τον μιμήθηκε ο Μαντουέκε με τον Ούνερσταλ να κάνει την επέμβαση της χρονιάς στο ριμπάουντ του Σανκαρέ. Το τελικό 3-3 έγραψε ο Μποσκαλί στο 90+4 με κεφαλιά μετά την αβέβαιη έξοδο του Γερμανού γκολκίπερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.