Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Άγιαξ 2-1: Εγένετο θαύμα! (hls)

Την έκπληξη της χρονιάς έκανε η Γκόου Αχέντ Ιγκλς που νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της τον Άγιαξ με 2-1 και έβαλε "φωτιά" στην κορυφή της Eredivisie.

Ποιος είπε ότι στις μέρες μας δε γίνονται “θαύματα”; Ποδοσφαιρικά! Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς είχε 30 ήττες και 2 ισοπαλίες στην ιστορία της απέναντι στον Άγιαξ. Σήμερα πέτυχε την πρώτη της νίκη απέναντι στον Αίαντα με σκορ 2-1 και έγραψε ιστορία.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ του Κόρντομπα που κόντραρε και αιφνιδίασε τον Ονάνα στο 18ο λεπτό και μάλιστα σε κάποιες γρήγορες αντεπιθέσεις θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και κάποιο ακόμα γκολ. Ο Άγιαξ ήταν υπερόπτης και δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των “Αετών”.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων όμως πλήρωσε αυτή την υπεροψία του και δέχθηκε δεύτερο γκολ από τον Ρόμενς σε μια γρήγορη μετάβαση των γηπεδούχων. Κι ενώ σε όλο το πρωτάθλημα είχε δεχθεί μόλις πέντε γκολ, δέχθηκε δύο από την Γκόου Αχέντ σε ένα μόλις ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ μείωσε με τον Μπέργκχαουζ στο 64′ αλλά δεν κατάφερε ως το τέλος να ισοφαρίσει παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησε στην εστία του Νόπερτ. Στο ματς αγωνίστηκε και για 25′ λεπτά ο Γιάννης Φοίβος Μπότος.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.