Bίλεμ – Άγιαξ 0-1: Ξεγλίστρησε με Τίμπερ στο τέλος!

Ο Άγιαξ δυσκολεύτηκε πολύ στο βροχερό Τίλμπουρχ αλλά πήρε τη νίκη στην έδρα της Βίλεμ με γκολ του Γιούριεν Τίμπερ στο 81'.

Στο ματς της 23ης Αγωνιστικής που διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, ο «Αίαντας» δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους συμπαγείς γηπεδούχους που παλεύουν για την παραμονή, αλλά τελικά εξασφάλισε την 7η σερί νίκη του, διατηρώντας την απόσταση από τους διώκτες του.

Η Βίλεμ – για την οποία αγωνίστηκε στο τέλος ο Αργύρης Καμπετσής ως αλλαγή – προσπάθησε αλλά δεν απέφυγε την 12η ήττα σε 13 ματς και έχει μόνο ένα τρίποντο σε 16.

Το ματς ήταν μονόλογος για τον «Αίαντα», που στο πρώτο ημίχρονο έχασε ευκαιρίες με Μαρτίνες, Άντονι και Τίμπερ, ενώ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν με τον Χόρνκαμπ.

Η Βίλεμ στο ξεκίνημα του β’ έχασε μία καλή ευκαιρία με τον Σβένσον, αλλά από εκεί και πέρα υπήρχε μόνο ο Άγιαξ σε ένα γήπεδο που γινόταν ολοένα και βαρύτερο από τη βροχή.

Στο 55′ ο Τάντιτς σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Άντονι στο ξεκίνημα της φάσης (VAR), στο 71′ ο Κλάασεν δεν μπόρεσε από κοντά και στο 75′ ο Αλέρ είχε δοκάρι.

Τελικά, χρειάστηκε μία αριστουργηματική μπαλιά του Άντονι στο 81′ ώστε να πεταχτεί ο κεντρικός αμυντικός Τίμπερ στο δεύτερο δοκάρι και να γράψει το τελικό 0-1.

Ο Άγιαξ έμεινε έτσι αήττητος για 26ο σερί εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, νέο ρεκόρ στην ιστορία της Eredivisie, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του για 19η φορά στη σεζόν!

Βίλεμ (Χριμ): Βελενρόιτερ – Οβούσου, Ντάμερς, Γένσεν (86′ Σαγκλάμ), Κεν – Κρόουλι (68′ Ρουμεράτου), Σαντίκι (86΄ Καμπετσής), Όοστινγκ – Νάνελι (68′ Kαμπάνγκου), Χόρνκαμπ, Σβένσον (79′ Μπέργκστρομ).
Άγιαξ (Τεν Χαχ): Πασφίρ – Μαζράουι, Τίμπερ (82′ Σχούουρς), Μαρτίνες, Μπλιντ – Κλάασεν (72′ Ντανίλο), Άλβαρες (64′ Χράφενμπερχ), Μπέρχαους – Άντονι, Αλέρ, Τάντιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.