Φέγενορντ – Φιτέσε 0-1 : Διπλό μετά από επτά χρόνια (hls)

Χωρίς παιχνίδι για περισσότερες από είκοσι ημέρες Φέγενορντ και Φιτέσε ήταν φανερά εκτός ρυθμού. Ένα λάθος έκρινε το ματς και έδωσε την νίκη στους φιλοξενούμενους με 1-0.

Πρώτο ημίχρονο με την Φέγενορντ να έχει ανούσια υπεροχή και κατοχή μπάλας. Μια καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Μπάιτινκ να σουτάρει και την μπάλα να καταλήγει κόρνερ από την κόντρα του Άουρσνες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φιτέσε εκμεταλλεύτηκε απόλυτα την ασυνεννοησία των Μπίλοου και Πέντερσεν και ο Οπέντα σε κενή εστία σημείωσε το 0-1 (69′).

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο και έκαναν όσες φάσεις δεν έκαναν σε όλο το ματς αλλά οι Τιλ (83′), Τόουρνστρα (84′) και Λίνσεν (86′) ήταν άστοχοι ενώ ο Ντομγκιόνι (90+5) λίγο έλειψε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του αλλά την έστειλε κόρνερ.

Η Φιτέσε κράτησε το 1-0, νίκησε μετά από επτά χρόνια στο Ρότερνταμ και έμεινε αήττητη για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Φέγενορντ η οποία από την πλευρά της έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στο -1 από την κορυφή.

Φέγενορντ (4/2/3/1) : Μπίλοου – Πεντέρσεν, Τράουνερ, Χέρτραϊντα, Μαλάτσια – Άουρσνες, Κιοκτσού – Τζαχάνμπακς, Τιλ, Νέλσον (68′ Ντέσερς) – Λίνσεν

Φιτέσε (3/4/1/2) : Χάουβεν – Ντούκι, Μπαζούρ (89′ Χάγεκ), Ράσμουσεν – Ντάσα, Ντομγκιόνι, Τρόνσταντ (69′ Φρουγκ), Βίτεκ – Μπάιτινκ (79′ Όροζ) – Οπέντα, Γκρίμπιτς (79′ Χάισμαν)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.