Aϊντχόφεν: Γιατί θέλει να φύγει ο Ζαχάβι

Ο Εράν Ζαχάβι θέλει να φύγει από την Αϊντχόφεν αλλά όχι για αγωνιστικούς λόγους.

Ο Ισραηλινός στράικερ – που αυτό τον καιρό βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας από τραυματισμό στο γόνατο και αναμένεται να επιστρέψει σε μερικές εβδομάδες – έχει πετύχει 25 γκολ σε 65 επίσημα ματς με την PSV, ωστόσο παρ’ όλο που έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, μπορεί να αποχωρήσει ακόμα και τώρα από την Ολλανδία.

Ο λόγος είναι ότι η σύζυγός του δεν αισθάνεται ασφαλής στη χώρα έπειτα από τη διάρρηξη στο σπίτι της οικογένειας τον περασμένο Μάιο, αλλά και το ακόμα σοβαρότερο περιστατικό του Δεκεμβρίου, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στην οικία του ενώ αυτός δε βρισκόταν στο σπίτι και απείλησαν με όπλο τη σύζυγο και τα παιδιά του.

Σύμφωνα με το Voetbal International, η σύζυγος του 34χρονου θέλει να φύγει άμεσα από την Ολλανδία και να επιστρέψει στο Ισραήλ, όπου νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η PSV προσπαθεί να μεταπείσει την οικογένεια Ζαχάβι, με τις δύο πλευρές να συζητούν την μετακόμισή της στην πόλη του Αϊντχόφεν – τώρα διαμένουν σε προάστειο του Άμστερνταμ – προκειμένου ο σύλλογος να μπορεί να προβεί σε ισχυρότερα μέτρα ασφαλείας για να αποτραπεί νέο δυσάρεστο περιστατικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.