Χέρενφεϊν – Φέγενορντ 0-3 : Με πειθώ σε τροχιά κορυφής! (hls)

Σε τροχιά κορυφής παρέμεινε η Φέγενορντ νικώντας 0-3 στο Χέρενφεϊν, με τα γκολ των Τιλ (32'), Σένεσι (44') και Λίνσεν (58')

Πέρα για πέρα δίκαιη και ως ένα σημείο επιβλητική η νίκη που πέτυχε η ομάδα του Ρότερνταμ στο «Άμπε Λένστρα» του Χέρενφεϊν, κλείνοντας το 2021 με τον ιδανικότερο τρόπο και όσο γίνεται πιο κοντά στην κορυφή της Eredivisie..

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Από την αρχή η Φέγενορντ έδειξε πως είχε την πειθώ για να πάει αυτό που ήθελε, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και εξαιρετικές επιλογές στον γρήγορο ρυθμό. Εκεί όπου γηπεδούχοι, όποτε παρασύρθηκαν την… πάτησαν!!

Στο πρώτο 20λεπτο οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν 4-5 αξιόλογες τελικές προσπάθειες με τον γκολκίπερ Μους να κρατάει το «μηδέν».

Μετά το 25λεπτο η Χέρενφεϊν έκανε αισθητή την παρουσία της στην αντίπαλη άμυνα όμως κι αυτή δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες της..
Σε εκείνο το σημείο, στον ανοιχτό χώρο η Φέγενορντ βρήκε το έδαφος να «χτυπήσει» και το έκανε με το μόνιμο… «κρυφό» χαρτί της δημιουργικότητάς της, Γκους Τιλ ο οποίος στο 32’ έκανε το 0-1. με το 10ο προσωπικό του τέρμα από το ξεκίνημα της σεζόν!
Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Αργεντίνος αμυντικός Σένεσι με κεφαλιά πέτυχε το 0-2 και κάπου εκεί μείωσε το συντελεστή δυσκολίας της ομάδας του στην διαγραφόμενη νίκη της, την πρώτη εκτός έδρας μετά από επτά εβδομάδες (!!)
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έβαλαν λίγο ρίσκο παραπάνω κινούμενοι πιο ψηλά στο χώρο. Πέτυχαν γκολ με τον Βέερμαν που όμως σωστά ακυρώθηκε ως οφσάϊτ και λίγα λεπτά αργότερα, στο 58′ δέχθηκαν το 0-3 από την κεφαλιά του Λίνσεν..
Άλλα περιθώρια για αλλαγές στα δεδομένα δεν υπήρξαν κι όσα προέκυψαν, όπως για παράδειγμα η διάθεση ορισμένων παικτών ένθεν κι ένθεν να σκοράρουν, έμεινα χωρίς αντίκρυσμα..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.