Φέγενορντ – Χέρακλες 2-1: Με ανατροπή και Σινιστέρα (hls)

Η Φέγενορντ προσπέρασε την PSV και μείωσε στον πόντο την απόσταση της από τον πρωτοπόρο Άγιαξ με τα δύο γκολ του Σινιστέρα.

Η ομάδα του Άρνε Σλοτ επέστρεψε στις νίκες μετά την λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με την Τβέντε (0-0) την περασμένη αγωνιστική και σκαρφάλωσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς ύστερα από 14 αγώνες. Η απόσταση από τον πρωτοπόρο Άγιαξ (33β.) μειώθηκε στον ένα βαθμό με την Φέγενορντ να φτάνει τις δέκα νίκες στην Eredivisie.

Η Φέγενορντ πέτυχε πρώτη γκολ με τον Σινιστέρα στο 11ο λεπτό, όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ του Τζάχανμπακς στο ξεκίνημα της φάσης. Η Χέρακλες στην επόμενη φάση και μετά από περίπου τέσσερα λεπτά διαβουλεύσεων κατάφερε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Χερτρούιντα και άνοιξε το σκορ με τον Μπακίς (0-1, 15ο λεπτό). Η Φέγενορντ πίεσε κάπως αγχωμένη για την ισοφάριση, δημιούργησε ευκαιρίες και κατόρθωσε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Σινιστέρα στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων (1-1, 52ο λεπτό). Λίγο πριν φύγουν οι ομάδες για τα αποδυτήρια, η Φέγενορντ είχε διπλή ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα με τους Τράουνερ και Σενέσι (δοκάρι).

Η Φέγενορντ με μεγαλύτερη προσοχή και χωρίς να κάνει βιαστικές κινήσεις, κατάφερε να το γυρίσει πετυχαίνοντας την ανατροπή. Ο Λουίς Φερνάντο Σινιστέρα με δεύτερο προσωπικό γκολ έφτασε τα έξι στο πρωτάθλημα (2-1, 69ο λεπτό). Στο 89ο λεπτό η Φέγενορντ θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ όμως ο Πέντερσεν νικήθηκε από τον Μπλάσβιτς που είχε αρκετή δουλειά στην επανάληψη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.