Φέγενορντ – Τσβόλε 4-0: 45λεπτη κατηφόρα (vid)


Η τρίτη στον πίνακα της βαθμολογίας Φέγενορντ σκόρπισε την τελευταία Τσβόλε με 4-0 σε 45 λεπτά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν εφιαλτικό για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο παιχνίδι στον πάγκο της Τσβόλε του Ντικ Σρόιντερ, με τους παίκτες της Φέγενορντ να ανοίγει το σκορ στο 6ο λεπτό, με τον Λίνσεν. Τρία λεπτά μετά ήταν η σειρά του Σινιστέρα να νικήσει τον Κωνσταντίνο Λάμπρου και να κάνει το 2-0.

Το 3-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 31ο λεπτό και πάλι από τον Λίνσεν που μαζί με τον Σινιστέρα ήταν οι κορυφαίοι του γηπέδου. Το κερασάκι στην τούρτα των γκολ ήρθε στο 35ο λεπτό με τον Τιλ ύστερα από αναταραχή στην άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το κράτησε ο Λάμπρου

Στο δεύτερο μέρος ο Έλληνας τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Λάμπρου, έκανε ότι μπορούσε για να μην ανέβει κι άλλο το σκορ, αποκρούοντας εντυπωσιακά στο 63ο λεπτό το σουτ του Κοκτσιούκ, αλλά και το τετ α τετ του Ντέσερς στο 90+2.

Στο 84ο λεπτό ο Τεσέιρα θα μπορούσε να έχει κάνει το 5-0 για την Φέγενορντ, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Λάμπρου. Με τη νίκη της αυτή η Φέγενορντ έφτασε τους 28 βαθμούς αφήνοντας, προσωρινά, πίσω της με έναν βαθμό τον Άγιαξ στην δεύτερη θέση. Η Τσβόλε παρέμεινε στους 4 βαθμούς και στην τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Πέρα από το αγωνιστικό καθαρά κομμάτι, αυτό που ξεχώρισε από την αναμέτρηση αυτή είναι ο τραυματισμός του Νακαγιάμα της Τσβόλε, ο οποίος ύστερα από αγκωνιά που δέχτηκε έχασε τα… δύο μπροστινά του δόντια, το πώς μπορείτε να το δείτε εδώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.