Άγιαξ-Γκόου Αχέντ Ιγκλς 0-0: Ιστορική βραδιά για τον Μπότο και την παρέα του! (vid)

Η Γκόου Αχέντ Ιγκλς πήρε ιστορικό πρώτο βαθμό στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα μετά από 33 σερί ήττες χάρη στο 0-0 της παρέας του Μπότου απέναντι στον Άγιαξ!

Η Γκόου Αχεντ Ιγκλς κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο! Πήρε ιστορική ισοπαλία στην έδρα του Άγιαξ για τον πρώτο βαθμό στην ιστορία της. Στις προηγούμενες 33 αναμετρήσεις στην έδρα του Αίαντα μέτραγε 33 ήττες!

Ο Φαν Βόντερεν έστησε την ομάδα του με τον Γιάννη Μπότο στην κορυφή να κάνει την πρώτη άμυνα, να πιέζει, να προσπαθεί να βγει στην κόντρα και να παίρνει δύο κάρτες από Μαρτίνες και Άλβαρες. Έτσι βγήκε τον πρώτο μέρος με την ομάδα του Τεν Χαχ να μην έχει σπουδαίες στιγμές.

Στο δεύτερο με την πάροδο του χρόνου ο Άγιαξ ανέβασε την απόδοσή του και απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς έφτασε τις 29 τελικές, είχε δοκάρι με τον Κλάασεν και θα μπορούσε να είχε σκοράρει σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά έπεσε πάνω σε έναν σταθερό Χαν και σε μια άμυνα που με αυτοθυσία δεν επέτρεπε τίποτα να περάσει τη γραμμή.

Μάλιστα ο Καρντόνα θα μπορούσε να είχε “παγώσει” μια και καλή την Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα αλλά ο Πασφέιρ παρότι κρύος είπε όχι σε προσπάθεια του Καρντόνα παραχωρώντας κόρνερ.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε την Γκόου Αχέντ Ιγκλς να πανηγυρίζει μια ιστορική ισοπαλία και τον Άγιαξ σε ένα σπάνιο φαινόμενο να μένει για δεύτερο σερί ματς στο 0-0 μετά από εκείνο με την Χέρακλες και να μοιράζεται την κορυφή με την Αϊντχόφεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.