Κάμπουρ – Φέγενορντ 2-3: Απόδραση με «οβίδα» Μαλάσια! (hls)

Η Φέγενορντ σε ματσάρα δυσκολεύτηκε στην έδρα της Κάμπουρ αλλά επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο αγωνιστικές, με τον Ταϊρέλ Μαλάσια να διαμορφώνει το τελικό 2-3 με τρομερό σουτ.

Οι γηπεδούχοι, που ποτέ στην ιστορία τους δεν είχαν κερδίσει τη Φέγενορντ, αιφνιδίασαν στο 23′ όταν ο Καλόν βγήκε στην αντεπίθεση και τροφοδότησε τον Σαμπισά, ο οποίος με πανέμορφο δεξί φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Δείτε τα highlights του αγώνα.

Δύο λεπτά αργότερα η Φέγενορντ απάντησε με τον Πέντερσεν να κάνει σέντρα από δεξιά και τον Λίνσεν να γράφει το 1-1 με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Η ομάδα του Ρότερνταμ πήρε προβάδισμα με την τελευταία φάση του ημιχρόνου, όταν ο Τιλ κατέβασε ωραία στην περιοχή την μπάλα για τον Άουρσνες που έγραψε το 1-2.

Η Κάμπουρ όμως δεν τα παράτησε και στο 50ό λεπτό ισοφάρισε σε 2-2 με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σαμπισά μετά από αντεπίθεση.

Στο 56′ ο Μπούρε έχασε τεράστια ευκαιρία να βάλει ξανά μπροστά τους γηπεδούχους αστοχώντας σε τετ-α-τετ, για να το πληρώσει δύο λεπτά αργότερα όταν ο Μαλάσια βγήκε πολύ γρήγορα στην αντεπίθεση και με καταπληκτικό τελείωμα έγραψε το 2-3.

Η Κάμπουρ υπέστη έτσι την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Ρότερνταμ πέτυχε την 12η συνεχόμενη νίκη της επί της συγκεκριμένης αντιπάλου, παραμένοντας κοντά στις πρώτες θέσεις.

Κάμπουρ (Ντε Γιονγκ): Στέιβενς – Σμιντ, Μάκιντος (76′ Μάκιντος), Σχάουτεν (61′ Τολ), Μπανγκούρα – Χουντεμάκερς, Σαμπισά, Γιάκομπς (76′ Πάουλισεν), Μολέν (72′ Κράστεφ), Καλόν – Μπούρε (71′ Ουλντρίκις).
Φέγενορντ (Σλοτ): Μπέιλοου – Πέντερσεν, Σενέσι, Τράουνερ, Μαλάσια – Κοκτσού (84′ Κοκτσού), Άουρσνες, Τιλ – Τόορνστρα, Λίνσεν, Σινιστέρα (90+3′ Νέλσον).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.