Φέγενορντ – Βάαλβαϊκ 2-2, έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και δύο βαθμούς (vid)

Από τη μία η "υπνωτισμένη" άμυνα και από την άλλη οι ατελείωτες χαμένες ευκαιρίες ήταν ο λόγος που η ομάδα του Σλοτ δεν κατάφερε να παρει τη νίκη.

Σ’ ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει σκοράρει περισσότερα από 4 γκολ, η Φέγενορντ εξαιτίας της άμυνάς της αλλά και των απίθανων χαμένων ευκαιριών έμεινε στο 2-2 με την Βάαλβαϊκ.

Στο γεμάτο Φέγεονρτν Στάντιο η ομάδα του Σλοτ μπήκε δυνατά, είχε δοκάρι στο 5ο λεπτό κι 4 ευκαιρίες για το 1-0, μέχρι το 34ο λεπτό που ο Τούνστρα πλάσαρε εύστοχα τον Βάσεν ανοίγοντας το σκορ.

Παρά το ότι άνοιξε το σκορ και θα περίμενε κανείς να πιέσει για να σκοράρει και δεύτερο τέρμα, η Φέγενορντ έπεσε για… ύπνο και στο 37ο λεπτό ήρθε το 1-1 με τον Όντγκααρντ και η ολική ανατροπή στο 45+1 από τον Ανίτα.

Με το τέλος του πρώτου μέρους ο κόσμος γιούχαρε για να ταρακουνήσει τους παικτες του Σλοτ κάτι που… έπιασε και στο 1ο λεπτό του δεύτερου μέρους ήρθε το 2-2 με σκόρερ τον Τιλ.

“Συλλογή” χαμένων ευκαιριών

Από το λεπτό αυτό και μετά η Φέγενορντ είχε πάνω από 70% κατοχή μπάλας και 4 τεράστιες ευκαιρίες για το 3-2. Δοκάρι στο 63ο λεπτό με τον κορυφαίο του γηπέδου Τζάνχαμπακς, στο 86ο λεπτό ο Ντέζερς έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μόνος του απέναντι από τον Βάσεν αλλά… κατάφερε να στείλει την μπαλα άουτ.

Τελευταία προσπάθεια για γκολ και απίθανη χαμένη ευκαιρία στο 99ο λεπτό για τους γηπεδούχους με συνεχόμενες προσπάθειες αλλά τον Βάσεν να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα και να κρατά του 2-2.

Τα όσα έγιναν στο παιχνίδι μπορείτε να τα δείτε εδώ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.