Ανανέωσε με Αϊντχόφεν ο Γκέτσε (pic)

Κάτοικος Ολλανδίας θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το 2024 ο Μάριο Γκέτσε, καθώς επέκτεινε τη συνεργασία του με την Αϊντχόφεν.

Ο Γερμανός χαφ είχε συμβόλαιο με τους Ολλανδούς μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια. Άλλωστε, ο 29χρονος από την πρώτη κιόλας χρονιά του στο Αϊντχόφεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του συλλόγου με τις εμφανίσεις του.

“Η PSV είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μπορώ να δουλέψω εδώ υπό την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού προπονητή και της ομάδας του. Επιπλέον, η ενέργεια που περιβάλλει την ομάδα μας είναι πολύ ευχάριστη. Η συνολική εικόνα είναι σε καλό δρόμο και γι ‘αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα εδώ.

Τα θεμέλια για τη συγκεκριμένη εξέλιξη τέθηκαν αυτό το καλοκαίρι. Θα είναι μεγάλη πρόκληση να διατηρήσουμε το επίπεδο που έχουμε επιλέξει εδώ και δέκα μήνες, αλλά αυτός είναι ο στόχος που έχω θέσει για τον εαυτό μου. Μπορούμε να εξελιχθούμε ακόμη περισσότερο και θέλω να είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ”, δήλωσε ο Γκέτσε μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.