Eredivisie: Ταλέντο της χρονιάς ο Χράφενμπερχ

Ήταν αναμενόμενο. Ο Ράιαν Χράφενμπερχ του Άγιαξ αναδείχτηκε ταλέντο της χρονιάς στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και πήρε το βραβείο Γιόχαν Κρόιφ.

O 19χρονος μέσος του Άγιαξ, Ράιαν Χράφενμπερχ, είναι το ταλέντο της χρονιάς στην Ολλανδία. Ο Χράφενμπερχ είναι στην δεύτερη σεζόν του στην πρώτη ομάδα και έχει παίξει 47 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας 5 γκολ ενώ έχει δώσει και 6 ασίστ.

Οι υποψήφιοι για το βραβείο Γιόχαν Κρόιφ, ήταν δεκατέσσερις όπως το νούμερο στην φανέλα του Κρόιφ. Δεκατέσσερα ήταν και τα κριτήρια της επιλογής για το καλύτερο ταλέντο, μια επιτροπή που αποτελείται από νυν προπονητές όπως ο Ερικ τεν Χαγκ του Άγιαξ αλλά και από αστέρες του παρελθόντος όπως οι Βιμ Γιονκ, Φρανκ Ράικαρντ, Ντικ Αντβοκαατ, Γιούρι Μούλντερ, Φρανκ ντε Μπουρ κ.ο.κ.

Υποψήφιοι ήταν ακόμη οι Τίμπερ, Ρενς, Μπρόμπεϊ (Άγιαξ)… Βάινταλ, Μποαντού, Στενχς (ΑΖ Αλκμααρ)… Γκακπό, Τέζε, Μάλεν (PSV)… Τζόι Φέιρμαν (Χέιρενφεϊν)… Χαρουί (Σπάρτα Ρότερνταμ)… Χέιρτραϊντα, Μαλάτσια (Φέγενορντ)…

Ο Χράφενμπερχ πήρε το βραβείο του καλύτερου ταλέντου και την δυνατότητα, μέσω του ιδρύματος Γιόχαν Κρόιφ, να αποφασίσει μια πόλη, ένα οποιοδήποτε μέρος της επιλογής του για να φτιαχτεί ένα γηπεδάκι με το όνομα του μέγιστου Ολλανδού ποδοσφαιριστή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.