Αϊντχόφεν-Ζβόλε 4-2: “Κλείδωσε” τη δεύτερη θέση (hls)

Η Αϊντχόφεν "κλείδωσε" τη δεύτερη θέση της Eredivisie και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς νικώντας τη Ζβόλε με 4-2 ξέφυγε στους τέσσερις βαθμούς μία αγωνιστική πριν το τέλος από την τρίτη Άλκμααρ η οποία έμεινε στην ισοπαλία με τη Γκρόνινγκεν .

Η Αϊντχόφεν κρατούσε την τύχη στα χέρια της σχετικά με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στην Eredivisie και υποδεχόμενη την αδιάφορη βαθμολογικά Ζβόλε δεν έδειξε διατεθειμένη να τη διαπραγματευθεί.

Ήταν καλύτερη από την αρχή του ματς, έχασε ευκαιρίες βλέποντας τον Σαβιέρ Μους να κάνει σπουδαίες επεμβάσεις, αλλά ήταν εκείνος που στο 22ο λεπτό με “κωμικό” αυτογκόλ της έδωσε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γρηγορότερο τους 3-0 στην Eredivisie μετά το Σεπτέμβριο του 2016, καθώς πέτυχαν ακόμη δύο γκολ με τους Μάλεν, Βερτέσεν. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ζάχαβι έκανε το 4-0 στο 55ο λεπτό και από εκείνο το σημείο η PSV έδειξε χαλαρότητα. Αυτή εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι για να πετύχουν δύο γκολ, με τον Φεράι και τον Λάγκσιρ για να διαμορφώσουν το τελικό 4-2


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.