Δεν χάρηκε ο Ντε Μπερ

Το αποτέλεσμα - βλέπε πρόκριση του Αγιαξ στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας - δεν ήταν αρκετή για να αποφύγουν οι παίκτες του τις παρατηρήσεις του προπονητή τους Φρανκ Ντε Μπερ.

Το αποτέλεσμα – βλέπε  πρόκριση του Αγιαξ στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας – δεν ήταν αρκετή για να αποφύγουν οι παίκτες του τις παρατηρήσεις του προπονητή τους Φρανκ Ντε Μπερ. Ο Ολλανδός τεχνικός εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την απόδοση της ομάδας παρά το 3-1 επί της Νόρντβαϊκ την Τετάρτη.
 
«Πηγαίνεις σε τέτοια παιχνίδια έχοντας στο μυαλό σου να δώσεις χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν μετέχουν συχνά στην πρώτη ομάδα. Είναι κρίμα που η απόδοσή μας ήταν απογοητευτική. Νομίζω ότι ήμασταν ανυπόμονοι. Θέλαμε να σκοράρουμε υπερβολικά γρήγροα, θέλαμε να βγούμε αμέσως στην αντίπαλη περιοχή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολλά λάθη. Από τη στιγμή που σοβαρευτήκαμε, τα πράγματα έγιναν εύκολα», επισήμανε ο Ντε Μπερ, για να συμπληρώσει ότι ο Αγιαξ θα παρουσιαστεί ανώτερος στις επόμενες φάσεις. «Ελπίζω ότι θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο αργότερα», επέμεινε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.