Συνέχισε με «εξάρα» ο Άγιαξ (video)

Ο Άγιαξ επικράτησε με 6-2 της Εξέλσιορ και στρέφει πλέον την προσοχή του στη ρεβάνς με τη Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Άγιαξ ήθελε να ξεμπερδέψει γρήγορα με την Εξέλσιορ στο ματς της 30ης αγωνιστικής στην Eredivisie καθώς ακολουθεί το παιχνίδι στο Τορίνο με τη Γιουβέντους που θα αποφασίσει για την παρουσία του στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο πρώτος εδώ και μία εβδομάδα της κατάταξης, λόγω διαφοράς τερμάτων με την PSV, επεδίωξε και μια ευρεία επικράτηση και την πέτυχε χωρίς να δυσκολευθεί. 

Με τον Χουντελάαρ να σημειώνει χατ τρικ και να γίνεται σε ηλικία 35 χρόνων και 244 ημερών ο γηραιότερος στην ιστορία του Αίαντα που το κάνει στην Eredivisie και τον Τάντιτς να σκοράρει δις και για όγδοο διαδοχικό – ο πρώτος μετά το 1994 και το Γιάρι Λιτμάνεν για τον Άγιαξ – η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ έφτασε χωρίς δυσκολία στην επικράτηση. Ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, έχοντας αντικαταστήσει τον Χούντελααρ ήταν ο τρίτος σκόρερ των γηπεδούχων.

Η Εξέλσιορ στο ντεμπούτο του Ρικάρντο Μονίζ στον πάγκο της βρήκε δίχτυα στο τέλος κάθε ημιχρόνου. Στο πρώτο με τον Ελ Χαμνταουί για το 3-1 και στο δεύτερο με τον Φορτές για το τελικό 6-2. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.