Παραμένει Ολλανδία ο Ελ Αχμαντί

Να παραμείνει στο ολλανδικό πρωτάθλημα θέλει ο Καρίμ Ελ Αχμαντί καθώς έχει βάλει ως προτεραιότητα την αγωνιστική του ανάκαμψη.

Να παραμείνει στο ολλανδικό πρωτάθλημα θέλει ο Καρίμ Ελ Αχμαντί καθώς έχει βάλει ως προτεραιότητα την αγωνιστική του ανάκαμψη. Ο μέσος της Φέγενορντ την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε μόνο 15 εμφανίσεις και αυτό ήταν κάτι που απογοήτευσε τη διοίκηση της ομάδας που περίμεναν περισσότερα από τον Μαροκινό άσο.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ελ Αχμαντί έχει εκφράσει η Νότιγχαμ Φόρεστ που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ. Ο νέος τεχνικός της και συγκεκριμένα ο Στιβ ΜακΛάρεν, γνωρίζει τον παίκτη από τη θητεία του στην Τβέντε και την Ολλανδία.

Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ο παίκτης ξεκαθάρισε πως δε θέλει να μετακομίσει σε άλλη χώρα τη δεδομένη χρονική στιγμή γιατί σκοπεύει να βελτιωθεί σε ατομικό επίπεδο: «Είμαι 26 ετών και δεν έχω τελειώσει ακόμα. Για τρία σχεδόν χρόνια, δεν κατάφερα να αποδείξω τι αξίζω, οπότε ήρθε η ώρα να δείξω σε όλους πως είμαι ένας από τους καλύτερους μέσους στην Ολλανδία. Θέλω να παραμείνω εδώ και να βελτιωθώ αγωνιστικά».

Ο 26χρονος παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Φέγενορντ μέχρι το 2013, αλλά η ομάδα του θέλει να τον αποδεσμεύσει λόγω των υψηλών του αποδοχών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.