Μένει Ολλανδία ο Ματάβζ

Ο επιθετικός της Γκρόνιγκεν, Τιμ Ματαβζ όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο ολλανδικό πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν καθώς οι συζητήσεις της του με την Νάπολι για πιθανή μεταγραφή, έπεσαν... στο κενό.

Ο επιθετικός της Γκρόνιγκεν, Τιμ Ματαβζ όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στο ολλανδικό πρωτάθλημα και την επόμενη σεζόν καθώς οι συζητήσεις της του με την Νάπολι για πιθανή μεταγραφή, έπεσαν… στο κενό.
 
Σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, ο 22άχρονος επιθετικός είχε συμφωνήσει προφορικά με τον ιταλικό σύλλογο αλλά η ίδια η Γκρόνιγκεν αποκάλυψε πως οι συζητήσεις άναμεσα στον παίχτη και τους «ατζούρι» στην συνέχεια σταμάτησαν και ο Ματάβζ είναι πιθανό να συνεχίσει στην Eredivise και την επόμενη χρονιά.
 
«Ο Ματάβζ μάλλον δεν θέλει πλέον να μετακομίσει στην Νάπολι επειδή δεν  έφτασαν σε κάποια συμφωνία. Θα παραμείνει σε μας και την σεζόν του 2011-12», τόνισαν από την πλευρά του Ολλανδικού συλλόγου.
 
Ο Σλοβένος επιθετικός που αγωνίζεται στην Γκρόνιγκεν από το 2007 έχει συμβόλαιο  μέχρι το 2013 ενώ την εφετινή σεζόν πέτυχε 16 γκολ σε 30 εμφανίσεις.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.