Ολυμπιάδα Υμηττού: Με… αύρα Ίβιτς και φουλ ταλέντο!

Tι δουλειά έχει το όνομα Ίβιτς με την Ολυμπιάδα και το ποδόσφαιρο γυναικών; Διαβάστε το αφιέρωμα του novasports.gr στο… καμάρι του Υμηττού και θα καταλάβετε!

Tι δουλειά έχει το όνομα Ίβιτς με την Ολυμπιάδα και το ποδόσφαιρο γυναικών; Διαβάστε το αφιέρωμα του novasports.gr στο… καμάρι του Υμηττού και θα καταλάβετε!

Το ποδόσφαιρο γυναικών “ανθεί” σε μια περιοχή της Αττικής εδώ και χρόνια και η Ολυμπιάδα Υμηττού μοιάζει σαν μια “κυψέλη” ταλέντων. “Τροδοφότρια” των μικρών εθνικών ομάδων, “παράγει” συνεχώς “νέο αίμα” στο ποδόσφαιρο γυναικών της χώρας μας και διατηρείται τα τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο.

Η ομάδα είναι ερασιτεχνική και ως σωματείο ιδρύθηκε το 1985 ωστόσο το γυναικείο τμήμα δημιουργήθηκε το 2012 με συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας.

Στα επόμενα χρόνια κατάφερε να διακριθεί κερδίζοντας την άνοδο και τη συμμετοχή της στη Α’ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά το 2016 και στη συνέχεια το 2020 στην οποία και παραμένει ακόμα με δυναμική αγωνιστική παρουσία.

Το ρόστερ της Ολυμπιάδας βασίζεται κατά κύριο λόγο σε νεαρές ποδοσφαιρίστριες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι κάτω των 18 χρόνων, ενώ πέρα από την πρώτη ομάδα, ο σύλλογος από τον Υμηττό διατηρεί τμήματα νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων καλύπτοντας αθλητικές επιλογές
κοριτσιών ηλικίας Δημοτικού – Γυμνασίου – Λυκείου. Κάτι που δεν συναντάς συχνά στη χώρα μας αναφορικά με το ποδόσφαιρο γυναικών.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, περισσότερες από 15 ποδοσφαιρίστριες κατέχουν βασικές θέσεις στα κλιμάκια των Εθνικών
Ομάδων και κυρίως σε αυτά τμήματα προκορασίδων, κορασίδων και νεάνιδων.

Ο προπονητής

Ο Κώστας Τσαβαλιάς ήταν ο άνθρωπος που είχε το “τιμόνι” της Ολυμπιάδας Υμηττού από τον Γενάρη και μετά. Με προπονητική εμπειρία σε Φωστήρα Ηλιούπολης, ΔΙΑΝΑ, Α.Ο. Βριλησσίων, Αθηναϊκό και Α.Ο. Βύρωνα, πέτυχε το στόχο παραμονής στην κατηγορία.

Το αστέρι

Να που ερχόμαστε στο όνομα Ίβιτς… Και ο λόγος είναι η ταλαντούχα κόρη του Ίλια, Μίλα, η οποία έχει κάνει τον κόσμο να… παραμιλά με τις εμφανίσεις της. Αν και μόλις 16 χρόνων, η Μίλα Ίβιτς φαίνεται ότι διαθέτει μπόλικα από τα εκλεκτά ποδοσφαιρικά γονίδια του πατέρα της (αλλά και από αυτά της εκθαμβωτικής μητέρας της, Ελένης Πετρουλάκη) και ήδη διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας. Η νεαρή επιθετικός αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ της Ολυμπιάδας με τα 9 γκολ που σημείωσε και βρίσκεται ήδη στο “στόχαστρο” μεγαλύτερων συλλόγων, ενώ είναι διεθνής με τη “Γαλανόλευκη” στα μικρά κλιμάκια.

Το ταλέντο

H 18χρονη Νάγια Βενιαμίν είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που διαθέτει η Ολυμπιάδα Υμηττού. Διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες, η αριστεροπόδαρη επιθετικός πέτυχε επτά τέρματα στο φετινό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.