Θωμαή Βαρδαλή, η… αυτοκράτειρα του ΠΑΟΚ!


Εικοσιοκτώ Γενάρηδες έχει “πατήσει” η Θωμαή Βαρδαλή και δεκατρείς φορές έχει αγκαλιάσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα του γυναικείου ποδοσφαίρου. Δεν το λες και μικρό πράγμα. Το δεκάρι του ΠΑΟΚ μοιάζει με απόγονο ενός άγνωστου ποδοσφαιρικού… Μίδα, γιατί ότι ακουμπά είναι… τίτλος! Ίσως τούτη η δύναμη να πηγάζει από τα “χρυσαφένια” της μαλλιά. Ίσως οι Μοίρες να της έπλεξαν κουβάρι από νήματα τόσο διαλεχτά, πασπαλισμένο με τη σπάνια σκόνη της… μόνιμης επιτυχίας.

“Αυτοκράτορας” του γυναικείου ποδοσφαίρου ο ΠΑΟΚ, “Αυτοκράτειρα” του η Θωμαή Βαρδαλή. Και το… μυστικό το αποκάλυψε στο novasports.gr!

“Το μυστικό είναι ένα. Ο Σύλλογος δεν στέκεται σε ονόματα. Έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων ότι κατακτά το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από τα ονόματα.

Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από τα ονόματα, έχει το μέταλλο του πρωταθλητή και συνεχίζει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν σταματάμε, δεν επαναπαυόμαστε και προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι και στην Ευρώπη.

Όταν δεν υπάρχει εφησυχασμός, μόνο καλά αποτελέσματα θα έρθουν”, λέει η αρχηγός του ΠΑΟΚ στο novasports.gr.

Η θωμαή Βαρδαλή είναι πλέον μαθημένη στους τίτλους. Κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα της με τη γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, αν και τούτη τη φορά έζησε μια ανταγωνιστικότερη σεζόν.

“Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό, αλλά για άλλη μια φορά έπαιξε σημαντικό ρόλο η ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, αλλά και ατομικά ως παίκτριες” σχολίασε το “δέκα το καλό” του Δικέφαλου και πρόσθεσε:

“Δεν έχουμε υπεροψία και σε καμία περίπτωση δεν αντιμετωπίζουμε έτσι τις καταστάσεις. Όμως από τη στιγμή που φοράμε αυτή τη φανέλα πρέπει να την τιμούμε και τα νέα κορίτσια έχουν αντιληφθεί το βάρος που έχει η φανέλα του ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει μάθει να κερδίζει τίτλους. Χάσαμε μετά από ένα αήττητο σερί 89 αγώνων και για μας ήταν κάτι δύσκολο να το διαχειριστούμε, γιατί δεν έχουμε συνηθίσει να χάνουμε”!

Νέα σεζόν με δύο “παραδοσιακά” ονόματα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και μια “δύναμη” επαρχιακή. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Αστέρας Τρίπολης είναι τα νέα μέλη της Α Κατηγορίας του γυναικείου ποδοσφαίρου και η Θωμαή Βαρδαλή αναμένει μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

“Ανεβαίνει ο ανταγωνισμός, αλλάζει το πρωτάθλημα και αποκτά άλλο πρεστίζ. Όταν ακούς για έναν αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού, σίγουρα είναι κάτι πιο ελκυστικό για τον κόσμο, καθώς είναι δύο ομάδες που ανταγωνίζονται για δεκαετίες στον ελληνικό αθλητισμό. Θα υπάρξει μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, όμως είναι δύσκολο κάποια από τις ομάδες που μόλις πήραν την άνοδο να μας πάρει το πρωτάθλημα.

Βέβαια είναι κάτι που θα φανεί και από τις κινήσεις που θα γίνουν, ωστόσο αναμένεται να είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών”, ανέφερε η “καπετάνισσα” του ΠΑΟΚ και δεν έκρυψε την ανυπομονησία της για το νέο πρωτάθλημα:

“Χρόνια το περιμένουμε και φυσικά θέλεις να παίζεις τέτοια ντέρμπι, γιατί μεγαλώνει αυτομάτως και η αξία σου ως πρωταθλητής. Μέσα από αυτή τη συνύπαρξη των ομάδων στο πρωτάθλημα, θα έρθει και περισσότερος κόσμος στο γήπεδο Αγωνιζόμαστε χρόνια για να έρθει ο κόσμος κοντά μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.