Στροφή στην ξένη αγορά για την ΑΕΚ

Στην ευρωπαϊκή αγορά έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΚ για την εύρεση του κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στην ευρωπαϊκή αγορά έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΚ για την εύρεση του κεντρικού αμυντικού που θα κάνει τη διαφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ένωση αναζητεί τον ηγέτης της αμυντικής της γραμμής στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα εξετάζει διάφορες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών και επιθετικών για την ενίσχυση και στις συγκεκριμένες θέσεις. Ο Τραϊανός Δέλλας έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού, ενώ στη συνέχεια θα μελετήσει τις περιπτώσεις για την επιθετική γραμμή.

Από εκεί και πέρα, στην Αθήνα θα βρεθεί ο Πέτρος Μάνταλος, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ. Ο Έλληνας παίκτης είχε υπογράψει προσύμφωνο με την Ένωση και με τις υπογραφές στα νέα συμβόλαια, θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του στους «κιτρινόμαυρους». Ο νεαρός παίκτης θα ενσωματωθεί την ερχόμενη σεζόν στην ΑΕΚ και θα παραμείνει φέτος στην Ξάνθη.

Τέλος, ένας ακόμα παίκτης της Ξάνθης απασχολεί την Ένωση, καθώς και ο Δημήτρης Γούτας βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Ένωσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές μεταξύ των δυο πλευρών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.