«Αντιμετωπίζουμε βιοποριστικό πρόβλημα»

Ανακοίνωση εξέδωσαν το βράδυ της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου με την οποία αναφέρονται στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ανακοίνωση εξέδωσαν το βράδυ της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου με την οποία αναφέρονται στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Μάλιστα, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων αν δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες από την πλευρά της διοίκησης.

Στην ανακοίνωση τονίζεται: «Ως μέλη του Παναιγιαλείου αισθανόμαστε την υποχρέωση να γνωστοποιήσουμε στον φίλαθλο κόσμο του Αιγίου, την κατάσταση που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας. Η έλλειψη σεβασμού της διοίκησης προς το πρόσωπό μας και η ανάρμοστη συμπεριφορά της απέναντι σε συναδέλφους μας, προσβάλει τόσο εμάς ως προσωπικότητες, όσο και την ιστορία αλλά και την αξιοπρέπεια του συλλόγου.

Όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να ξεπεράσουμε τα όποια οικονομικά προβλήματα μας ταλανίζουν εδώ και μήνες, κάνοντας υπομονή και βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον της ομάδας.

Πλέον, η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο και η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών αντιμετωπίζει βιοποριστικό πρόβλημα, με συνέπεια να επηρεάζεται αρνητικά η λειτουργία της ομάδας.

Σεβόμενοι τον κόσμο και την ιστορία του Παναιγιαλείου θα αγωνιστούμε κανονικά στον αγώνα με τον Ασπρόπυργο και από την Πέμπτη 31/3/2011 θα προβούμε σε συγκεκριμένες ενέργειες, μέχρι πραγματικής ανταπόκρισης από πλευρά της διοίκησης. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.