«Με τέτοιο πάθος, παίρνουμε Πρωτάθλημα»

Η Παναχαϊκή δεν κέρδισε το παιχνίδι με τον Πανηλειακό στον Πύργο, όμως το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες της προκάλεσε την ικανοποίηση της διοίκησης.

Η Παναχαϊκή δεν κέρδισε το παιχνίδι με τον Πανηλειακό στον Πύργο, όμως το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες της προκάλεσε την ικανοποίηση της διοίκησης. Οι Αχαιοί εκτιμούν ότι αν η ομάδα διατηρήσει την ίδια απόδοση και σε άλλα ματς, θα κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«1) Οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκή και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας ευχαριστούν τους τριακόσιους και πλέον οπαδούς μας οι οποίοι συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και την βοήθησαν να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα στην δυσκολότερη ίσως έδρα του πρωταθλήματος και από μία ομάδα που είναι αήττητη στην έδρα της και στους 9 από τους 10 αγώνες που έχει παίξει στο γήπεδο της δεν έχει δεχθεί γκολ.

Όλη η ομάδα και όλη η οικογένεια της Παναχαϊκή επιθυμούσε την νίκη αλλά παρά την προσπάθεια μας αυτή δεν ήρθε.

Για πρώτη φορά φέτος μια εμφάνιση εκτός έδρας άφησε τόσο θετικές εντυπώσεις κυρίως όσον αφορά το πάθος των ποδοσφαιριστών. Είμαστε βέβαιοι ότι με τέτοιο πάθος θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

2) Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Πανηλειακού τόσο για την φιλοξενία όσο και για τον καθαρό τρόπο που αντιμετώπισαν την ομάδα μας.

Οι ελάχιστες αλητείες των συνηθισμένων αλητών που υπάρχουν σε όλες τις ομάδες δεν είναι δυνατόν να χαλάσουν αυτήν την εικόνα.

3) Σημαντικά παράπονα για την διαιτησία του κ. Σταθόπουλου της Δυτικής Αττικής έχει η ΠΑΕ Παναχαϊκή και για αυτό το λόγο ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας σήμερα το πρωί επισκέφτηκε τον κ. Γιαννόπουλο αλλά κυρίως τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο.

Σκοπός της επισκέψεως στον κ. Πιλάβιο ήταν να καθοριστεί η ημερομηνία που θα γίνει η πρώτη εκδήλωση στην Πάτρα για τον εορτασμό των 120 χρόνων από την ίδρυση της Παναχαϊκής.

Επιθυμία της ΠΑΕ είναι στην πρώτη αυτή εκδήλωση να είναι παρούσα όλη η αθλητική ηγεσία του τόπου και αν είναι δυνατόν ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Αηδόνης, ο γενικός γραμματέας αθλητισμού κ. Μπιτσαξής, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Πιλάβιος, ο πρόεδρος της ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής κ. Καλογιάννης, οι αθλητικοί δικαστές, τα μέλη της ΚΕΔ και ο κ. Βασσάρας.

Για την ημερομηνία αύτη θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.