Παραιτήθηκε ο Ζαφειρόπουλος

Παραιτήθηκε απο τη θέση του γενικού διευθυντή του Παναιγιαλείου, ο Νίκος Ζαφειρόπουλος.

Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή του Παναιγιαλείου, υπογραμμίζοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα. Παράλληλα, τονίζει ότι θα γνωστοποιήσει τους λόγους της αποχώρησής του μετά το τέλος του Πρωταθλήματος.
Ο Ζαφειρόπουλος γνωστοποίησε την απόφασή του με δήλωση, στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Από σήμερα παύω να είμαι τεχνικός διευθυντής του Παναιγαλείου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία που είχαμε. Την τεχνική ηγεσία για την όποια συνεργασία, τη διοίκηση για την όποια συνεργασία και τέλος τον κόσμο του Παναιγιαλείου για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξε προς το πρόσωπό μου.
Η ψυχοσύνθεσή μου, η προσωπικότητά και η φιλοσοφία μου γύρω από το ποδόσφαιρο δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα. Ξέρω πως οι αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής δεν αποτελούν και τον καλύτερο σύμμαχο, αλλά έχω μάθει να μην λειτουργώ με ημίμετρα.
Πιστεύω στους παίκτες του Παναιγιαλείου και πιστεύω ότι μπορούν να εκπληρώσουν τον στόχο της ανόδου. Η τελευταία χάρη που τους ζητάω είναι η νίκη την Κυριακή και ας μην είμαι κοντά τους.
Οποιεσδήποτε διευκρινήσεις για τους λόγους της αποχώρησής μου θα μπορέσω να δώσω μετά τη λήξη του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε ρωτήστε τον κ. Ρέλλα, μπορεί και να γνωρίζει κάτι.
Ο Νίκος Ζαφειρόπουλος ήταν και θα είναι Παναιγιάλειος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης