Κούγιας: «Όλοι χαρούμενοι με τα αποτελέσματα»

Ο Χρήστος Κούγιας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν του Ιωνικού, κατά την επίσημη παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και των παικτών.

Ο Χρήστος Κούγιας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα σεζόν του Ιωνικού, κατά την επίσημη παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και των παικτών. Ο νέος πρόεδρος της ομάδας της Νεάπολης αναφέρθηκε και στη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Κούγιας δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ για το δυναμικό ‘’παρών’’ που δίνετε σήμερα. Χρειάζεται πολλή δουλειά, καθώς και η στήριξή σας κάθε βδομάδα. Οι παίκτες και ο προπονητής θα δουλεύουν καθημερινά σκληρά, και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι με τα αποτελέσματα».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος και team manager, Φώτης Σιακάρας τόνισε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά για φέτος με υγεία, στόχος είναι να ξαναγίνουμε μια οικογένεια, μια ομάδα. Το τελευταίο χρονικό διάστημα που ψάχναμε απεγνωσμένα κόσμο να μας βοηθήσει και κοιτούσαμε εμείς σαν κόσμος να μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας μόνοι μας, πολλοί μας έκλεισαν την πόρτα. Ο Ιωνικός, όμως, στάθηκε και πάλι στα πόδια του, ο Ιωνικός είναι μεγάλη ομάδα και αυτό πρέπει να το καταλάβουν πολλοί. Προσωπικά ευχαριστώ την οικογένεια Κούγια που βρίσκεται κοντά μας».

Από εκεί και πέρα, παρουσίαση αρκετών φιλάθλων της ομάδας πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της ομάδας της Νεάπολης, για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Προπονητής του Ιωνικού θα είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης. Βοηθός του θα είναι ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.