Κάτοικος Πάτρας ο Σιαλμάς

Ο Δημήτρης Σιαλμάς υπέγραψε στην Παναχαϊκή και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αχαΐας, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης Σιαλμάς υπέγραψε στην Παναχαϊκή και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Αχαΐας, τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 30χρονος επιθετικός προορίζεται για το βασικό σχήμα των «ερυθρόμαυρων» και ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ τους, εν όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση των Αλέξανδρου Μπιτσάκου και Δημήτρη Ζιώγκα.

Η σχετική ανακοίνωση: «Σε συμφωνία να φορέσει τα χρώματα της Παναχαϊκής τη νέα αγωνιστική σαιζόν προχώρησε ο Δημήτρης Σιαλμάς. 

Ο 30χρονος επιθετικός στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τη φανέλα της ΑΕΚ, του Πλατανιά, του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννενα ενώ έχει συμμετοχές στα πρωταθλήματα του Αζερμπαϊτζάν, της Ρουμανίας και της Σουηδίας. 

Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας εντάχτηκαν επίσης ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Χρήστος Ελευθεριάδης και ο επίσης 25χρονος μέσος Αλέξανδρος Μπιτσάκος. 

Ο Χρήστος Ελευθεριάδης ξεκίνησε την καριέρα του από την Καβάλα και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πιερικού, του Εθνικού Γαζώρου και της Νίκης Βόλου. 

Ο Δημήτρης Μπιτσάκος ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόρινθο και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Βύζαντα Μεγάρων, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ενώ την περίοδο 2013 – 2014 αποτέλεσε μέλος της πρωταθλήτριας footballeauge Νίκης Βόλου. 

Ο ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Δ. ΖΙΩΓΚΑΣ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ 

Ο νεαρός ταλαντούχος γκολκίπερ Δημήτρης Ζιώγκας αποτελεί μια ακόμα προσθήκη κάτω από τα δοκάρια της Παναχαϊκής, καθώς συμφώνησε με τους «κοκκινόμαυρους» και θα είναι τελικά ο 4ος τερματοφύλακας που εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.