Super League Premier League La Liga Bundesliga Ligue 1 Euroleague

Πανιώνιος: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»

Η επίσημη θέση της ομάδας και η... επίθεση στη Ρόδο!

Επίσημη θέση για τα όσα ανακοίνωσε η Ρόδος πήρε ο Πανιώνιος που τόνισε ότι, «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιστορικού:

Πόσο πιο ταιριαστή ρήση από την γνωστή λαϊκή: «φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης»… 

Όσοι λοιπόν συστηματικά εδώ και χρόνια έχουν καταπατήσει κάθε έννοια αξιοπρέπειας, αξιοκρατίας και ήθους, μιλάνε για άδεια τσουβάλια και αγώνες που κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και για δήθεν ιστορία. Θα ήταν αστείο αν δεν ήταν πρωτίστως ιλαροτραγικό το γεγονός ότι τέτοιοι παράγοντες ακόμα παρασιτούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με περίσσιο θράσος και άφθονη υποκρισία, στοιχεία που δυστυχώς για τους ίδιους τα έχουν κάνει σημαία και μοναδικό κατόρθωμά τους. 

Τα μόνα δικά μας τσουβάλια είναι αυτά με τα οποία οι πρόγονοί μας ήρθαν πένητες και ξεριζωμένοι από την Μάνα Σμύρνη και ξανάχτισαν ένα λαμπρό μέλλον και έναν Τεράστιο Αθλητικό Σύλλογο πρότυπο για τους ίδιους και τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους. Εμάς που κληρονομήσαμε άδεια τσουβάλια από λεφτά μεν, αλλά γεμάτα από Μικρασιάτικο πείσμα, γνώση, θάρρος και ήθος. Αυτή ήταν πάντα η κληρονομιά μας και αυτό και το κεφάλαιό μας και δεν το χαρίζουμε σε κανέναν, πόσο μάλλον σε έναν τόσο ελάχιστο και ασήμαντο τοπικό παραγοντίσκο. 

Ο ίδιος που προφανώς τάζει γεμάτα τα τσουβάλια του, θα τον προτρέπαμε καλύτερα να τα έκανε δωρεά σε κάποια κοινωνική δομή και σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη αντί να τα τάζει σε «Διάκους και δράκους» που προφανώς βλέπει πλέον μπροστά του, γιατί στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα μείνει μόνος και παραπονεμένος παρέα με τα άδεια τσουβάλια του και το αδειανό από υπόληψη σαρκίο του.  

Στο μεταξύ ας λάβει ο κόσμος γνώση πώς εννοεί ο συγκεκριμένος τοπικός παραγοντίσκος, την φράση «τα παιχνίδια παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους» και ας βγάλει ο κάθενας και η κάθε μία τα συμπεράσματά του. Αποσπάσματα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου (που έμεινε χωρίς απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, απολαύστε με ήχο τα γραφικά σχόλια του τοπικού παραγοντίσκου) όπου είναι καταφανέστατο ότι όσοι έχουν γεμάτα τσουβάλια, σε αντίθεση με εμάς, παίρνουν αυτό που θέλουν, και όχι αυτό που αξίζουν(στα σχόλια και τα υπόλοιπα βίντεο):

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Η ανακοίνωση της Ρόδου:

Ομάδες που τάχα και δήθεν έχουν ιστορία, γυροφέρνουν τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και …παρακαλάνε να τους δώσουν βαθμούς ή να τους φέρουν στα …νερά τους για να χτυπήσουν τη Ρόδο, τάζοντας …άδεια τσουβάλια και προτάσσοντας το …παρελθόν τους! Εχουμε γνώση κι έχουμε και στοιχεία για όσους θέλουν και προσπαθούν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα, αφού βλέπουν πως όσα δεν φτάνουν, θέλουν να τα κάνουν κρεμαστάρια! Είναι άξιοι της μοίρας τους και των επιδιώξεων τους. Είναι άξιοι αυτών που χρωστάνε, κοροϊδεύοντας τον κόσμο …πως μπορούνε!

Επειδή βρίσκονται στο …στάδιο των υποσχέσεων, εμείς απλά τους προειδοποιούμε: Μεθοδεύσεις αυτών των πατρώνων, δεν θα περάσουν. Οι αγώνες κερδίζονται μέσα στα γήπεδα! Τα σκορ και οι ξαφνικοί …έρωτες με ομάδες, τώρα δεν περνούν. Ολα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους! Οι εποχές των …εξαγορών, των μιζαδόρων και των σχεδίων του παρασκηνίου στη ΡΟΔΟ δεν περνούν. Ας το έχουν καλά στο μυαλό τους γιατί νομίζουν πως έχουν εύκολο αντίπαλο. Η ΡΟΔΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας