Δαγρές: “Υπήρχε απινιδωτής στο γήπεδο της Ηλιούπολης”

Ο Λευτέρης Δαγρές τόνισε πως υπήρχε απινιδωτής στο γήπεδο της Ηλιούπολης, όμως το περιστατικό ήταν αρκετά βαρύ.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ερμιονίδας αναφέρθηκε στις δραματικές στιγμές, μετά την κατάρρευση του Αλέξανδρου Λάμπι. Ο Δαγρές μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “BwinΣΠΟΡ FM 94,6”.

Αρχικά, ο Δαγρές δήλωσε: “Ο πόνος όλων μας είναι ανείπωτος. Είμαστε σοκαρισμένοι και συντεταμένοι με αυτό που ζήσαμε. Πήγαμε στο γήπεδο ως Ερμιονίδα για ένα ευχάριστο γεγονός όπως είναι ένας αγώνας και ζήσαμε μία τραγωδία. Να εκφράσω τα συλλυπητήριά μας και τη θλίψη μας στην οικογένεια και την ομάδα του Αλέξανδρου. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την εικόνα της μητέρας του Αλέξανδρου να ζει από κοντά το συγκεκριμένο τραγικό συμβάν”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Οι γιατροί και των δύο ομάδων πήγαν άμεσα πάνω από τον παίκτη. Καταλάβαμε από την αρχή ότι το περιστατικό ήταν βαρύ και δύσκολο. Αυτό κατάλαβαν και οι παίκτες που ήταν από κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Υπήρχε απινιδωτής και όταν ζητήθηκε από τους γιατρούς μεταφέρθηκε όσο πιο γρήγορα γίνεται από τους γιατρούς του γηπέδου. Με βάση το καταστατικό ορίζεται στις δύο πρώτες επαγγελματικές κατηγορίες να υπάρχει ασθενοφόρο. Στη Γ’ Εθνική πρέπει να υπάρχει γιατρός στο γήπεδο. Το περιστατικό ήταν βαρύ και δύσκολο. Προσπάθειες έγιναν και από τους γιατρούς του ΕΚΑΒ, έφτασε πρώτα μία μηχανή και μετά ήρθε το ασθενοφόρο και πάλι ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.