«Επανήλθε το… κοράκι»!

Οργή προκάλεσε στην Παναχαϊκή η επιστροφή του διαιτητή Τζούβανου στους πίνακες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Οργή προκάλεσε στην Παναχαϊκή η επιστροφή του διαιτητή Τζούβανου στους πίνακες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι Πατρινοί εξέδωσαν ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη εξέλιξη βάλλοντας κατά του ρέφερι που, όπως λένε, τους… είχε χειρουργήσει παλαιότερα στην Ηλιούπολη. Παράλληλα, ο πρόεδρος Αλέξης Κούγιας, θα κάνει παράσταση στην ΚΕΔ και έγγραφη καταγγελία στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωση τονίζεται: « H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή πληροφορήθηκε με δεος ότι επανήλθε μετά από δυο χρόνια (!!!) στους πίνακες του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ένα από τα μεγαλύτερα ‘κοράκια’ της διαιτησίας, ο Τζουβανος από τον σύνδεσμο Άρτας.

Για όσους δεν θυμούνται, ήταν αυτός που έκανε το ακραίο ‘χειρουργείο’ εις βάρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στο περιβόητο παιχνίδι με την Ηλιούπολη στην Ηλιούπολη, όπου μεταξύ όλων των άλλων δεν έδωσε αφενός μεν πέναλτι στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή που θα το έδινε και ο περιβόητος Τσακογιάννης, αφετέρου δε τόλμησε να σφυρίξει ‘θέατρο’ στον ποδοσφαιριστή μας Λουμπαρδέα, αντί να καταλογίσει πέναλτι και αποβολή στον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης, που έγινε πάνω στην γραμμή του τέρματος και την ώρα που ο Λουμπαρδεας έμπαινε με την μπάλα στα δίκτυα!
Στο ίδιο παιχνίδι είχε κρατήσει αδικαιολόγητη καθυστέρηση 12′ μετά την ισοφάριση της Παναχαϊκής στο 89′ και ήταν γνωστός στον κόσμο του ποδοσφαίρου για τις σχέσεις του με όλο αυτό το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε τους τελευταίους τρεις μήνες.
Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή αύριο το πρωί θα κάνει παράσταση στην ΚΕΔ και θα κάνει έγγραφη καταγγελία στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο.
Φαίνεται πως κάποιοι, που γλίτωσαν την τσιμπίδα του Εισαγγελέα, είναι αμετανόητοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.