Δέλλας: «Μας βοήθησε ο αντίπαλος»

Στον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του Αγίου Νικολάου στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, που τόνισε πως η ΑΕΚ προχωράει βήμα βήμα για να φτάσει εκεί που πρέπει.

Στον τρόπο που αγωνίστηκε η ομάδα του Αγίου Νικολάου στάθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, που τόνισε πως η ΑΕΚ προχωράει βήμα βήμα για να φτάσει εκεί που πρέπει.

«Η ομάδα είχε δύο πρόσωπα σήμερα. Ένα μέτριο πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, άσχετα με τα δύο γκολ που πετύχαμε. Αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι δοκιμάσαμε κάτι καινούργιο. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε και τον σχηματισμό μας, τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα.
 
Σε αυτό βοήθησε και ο αντίπαλος που έπαιξε ανοιχτά, υπήρχαν χώροι πολλοί. Καταφέραμε και πετύχαμε τρία γκολ, θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και παραπάνω.  Για εμάς ισχύει αυτό που λέμε πάντα, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Κοιτάμε μπροστά, προχωράμε βήμα – βήμα για να πάμε την ομάδα εκεί που πρέπει» ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ΑΕΚ, που συνέχισε:

«Ζητάω συγκεκριμένα πράγματα. Προσπαθούμε να κάνουμε το πιο δύσκολο που υπάρχει στο ποδόσφαιρο: να παίξουμε απλά. Η πιο δύσκολη πάσα είναι στο δίπλα μας. Συνάμα αυτό είναι το πιο όμορφο. Αυτό προσπάθησαν να παιδιά, να παίξουν με κίνηση, με 1-2 επαφές. Στο δεύτερο ημίχρονο «ανοίξαμε» το γήπεδο και είχαμε ευκαιρίες¨».

Αναφορικά με το αν η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, ήταν αποτέλεσμα των υποδείξεων που έκανε στους παίκτες του, απάντησε:

«Τα… γκάζια είναι για εσάς. Εγώ θα κοιτάω το αρνητικό και θα προσπαθώ να το διορθώσουμε. Υπήρχαν και σήμερα αρνητικά. Σήμερα στο πρώτο ημίχρονο δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Το θετικό ήταν ότι γύρισε ο Ανάκογλου και ο Πλατέλλας. Και ο Κορδέρο είχε πρόβλημα μέσα στην εβδομάδα και φοβόμουν μη πάθει κάτι χειρότερο. Η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι καλύτερη».

Όσον αφορά στο αν η εικόνα της «Ένωσης» στο δεύτερο ημίχρονο, πλησιάζει αυτή που έχει ο ίδιος στο μυαλό του, δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν ποσοστά στο ποδόσφαιρο. Στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, αν εσείς κρίνεται ότι ήταν καλό αυτό που είδατε. Πάντα κοιτάω για το καλύτερο».

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.