Πόπο(βιτς) μία ΑΕΚ (video)

Η ΑΕΚ είναι μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ. Όταν η Ενωση πήρε κεφάλι στο σκορ, όλα έγιναν πιο εύκολα για το σύνολο του Δέλλα, το οποίο έφτασε εύκολα στη νίκη επί του Αγίου Νικολάου με 3-0.

Η ΑΕΚ είναι μέχρι να πετύχει το πρώτο γκολ. Όταν η Ενωση πήρε κεφάλι στο σκορ, όλα έγιναν πιο εύκολα για το σύνολο του Δέλλα, το οποίο έφτασε εύκολα στη νίκη επί του Αγίου Νικολάου με 3-0.

Ο Πόποβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε τα πρώτα δύο τέρματα της ομάδος του “ξεκλειδώνοντας” την αντίπαλη άμυνα. Ο Ντακόλ ήταν ο σκόρερ του τρίτου τέρματος.

Οι κρητικοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσουν την ΑΕΚ. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Καραγκιολίδης δεν χρειάστηκε να πέσει ούτε μία φορά για να μπλοκάρει την μπάλα, αν και στο 80′ ο Πυγιάκης θα μπορούσε να είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το σκορ άνοιξε ο Πόποβιτς στο 29′ μετά από ασίστ του Μπρέσεβιτς. Ο τελευταίος μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο ήταν ο παίκτης που είχε τη χάσει την καλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης.

Μετά από ένα καλό πρώτο ημίχρονο που είχε κυριαρχήσει, η ΑΕΚ μπήκε λίγο μουδιασμένα στην επανάληψη, χωρίς αυτό να της στοιχήσει. Όπως στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Πόποβιτς ήταν αυτός που έλυσε τοπ Γόρδιο δεσμό, αυτή τη φορά με εκτέλεση φάουλ στο 60′. Τρία λεπτά αργότερα ο Ντακόλ με γυριστό σουτ από το σημείο του πέναλτι έγραψε το τελικό 3-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά υπήρξαν κάποιες λιγοστές φάσεις για γκολ, με σημαντικότερη όλων αυτή του Αγίου Νικολάου στο 80′.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Αργυρίου, Πεταυράκης, Ρόβας, Σταθάκης (67΄ Τσούπρος), Κορδέρο, Γεωργέας, Γροντής (74΄ Παληαρούτας), Μπρέσεβιτς (86΄ Τσεβάς), Ντακόλ, Πόποβιτς
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Μπρόκος, Πυγιάκης, Μουτάκης (83΄ Καουτάκης), Κ. Κοκολάκης, Ιασωνίδης, Χρηστάκης (75΄ Σταυρακάκης), Φαγάς, Χατζάη (46΄ Γκέκας), Λεπτοκαρύδης, Γ. Κοκολάκης, Καριάτης

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.