«100.000 ευρώ ή υποβιβασμός»!

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή του Παναιγιαλείου, Αντώνη Ρέλλα, ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μέλλον FM», έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για την ομάδα, καθώς αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του οικονομικού διευθυντή του Παναιγιαλείου, Αντώνη Ρέλλα, ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Μέλλον FM», έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για την ομάδα, καθώς αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο σύλλογος έχει άμεση ανάγκη από 100.000 ευρώ αφού διαφορετικά, δεν θα έχει μέλλον!

«Δεν πρέπει να δημιουργούμε ψεύτικες προσδοκίες και να δημιουργούμε ουτοπικές καταστάσεις στον κόσμο. Δεν μπορούμε να μιλάμε για σχεδιασμό, εάν δεν υπάρξει οικονομική εξυγίανση για τις υποχρεώσεις απέναντι στους παίκτες αλλά και παλιότερων οφειλών.  Πρέπει να βρεθούν άμεσα 100.000 ευρώ, ώστε να έχει μέλλον η ομάδα, γιατί αν δεν βρεθούν αυτά τα χρήματα, και δεν υπάρξουν ‘συμπαίκτες’ στο οικονομικό, τότε η ομάδα του χρόνου θα παίζει στη Δ’ Εθνική», ανέφερε ο Ρέλλας.

Και πρόσθεσε: «Το χρέος στο ΙΚΑ έχει αυξηθεί πολύ και πλέον υπερβαίνει τις 200.000 ευρώ. Πρέπει να καταβάλουμε το 10% του ποσού σαν προκαταβολή για να μπει σε εφαρμογή ο νέος διακανονισμός, ενώ στην χειρότερη περίπτωση, χρειάζονται 5.000 ευρώ το μήνα, ως δόση, για την αποπληρωμή του χρέους. Χτυπάω το καμπανάκι!

Έχω καταθέσει το οικονομικό πλάνο στον κ. Παπαπέτρου, με το οποίο η ομάδα μπορεί να προχωρήσει, ωστόσο, χρειάζεται να βοηθήσει πολύς κόσμος στα διοικητικά και να συνεισφέρει με χρήματα, αλλιώς η ομάδα δεν πιστεύω πως τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική».

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ήταν καθησυχαστικός και τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να κινδυνολογούμε. Έχουμε μπροστά μας τρεις μήνες για να καταφέρουμε να πάρουμε πιστοποιητικό για την συμμετοχή μας εκ νέου στη Γ’ Εθνική. Μέχρι τότε θα έχουν τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις μας. Αναγνωρίζω πως υπάρχουν δυσκολίες, όμως, ο σχεδιασμός προχωράει. Είναι υποχρέωσή μας, να ρυθμιστούν οι εκκρεμότητες, όποια από αυτά επείγει είναι δεδομένο πως θα τακτοποιηθούν άμεσα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.