Φυλαχτείτε αμυντικοί! Έρχεται ο ξάδερφος του Χάλαντ! (pic)

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι μόλις στα 20 χρόνια του ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είναι μόλις στα 20 χρόνια του ένας από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως. Με τη φανέλα της Ντόρτμουντ εφέτος, ο 20χρονος Νορβηγός επιθετικός μετράει σε 29 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 31 γκολ και 8 ασίστ! Ασύλληπτα νούμερα για έναν ποδοσφαιριστή που τώρα κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Φαίνεται ότι η οικογένεια Χάλαντ το΄χει με το…τόπι. Υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στα οικογενειακά γονίδια! Ετοιμαστείτε γιατί σύντομα θα αρχίσει να μας απασχολεί και ο ξάδερφος του Έρλινγκ Χάλαντ. Ο Άλμπερτ Τγιάλαντ.

Πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τα 17 του χρόνια και ακολουθεί με ευλάβεια τα βήματα του διάσημου συγγενή του. Μοιάζει και οπτικά με τον Έρλινγκ, παίζει στην ίδια θέση, κεντρικός επιθετικός δηλαδή, ξεκίνησε και αυτός την καριέρα του από την Μπρίνε με την οποία σκόραρε 40 γκολ σε 31 παιχνίδια και έκανε την ίδια μεταγραφή (το καλοκαίρι) με τον Έρλινγκ όταν στα 16 του πήγε στη Μόλντε το 2017!

Η μόνη τους διαφορά είναι ότι σε αντίθεση με τον Έρλινγκ που είναι αριστεροπόδαρος, ο Άλμπερτ χρησιμοποιεί περισσότερο το δεξί του πόδι για να εκτελέσει. Ο Τγιάλαντ έχει αποκαλύψει ότι ο Χάλαντ τον βοήθησε να πάρει αυτή την απόφαση. «Είναι ένα πολύ ωραίο μέρος όπου μπορώ να αναπτυχθώ. Μίλησα μαζί του (Χάλαντ) και μου είπε ότι ήταν κατάλληλη ομάδα για να βελτιωθώ, αλλά εγώ έκανα την επιλογή μόνος μου».

Με τις Ακαδημίες της Μόλντε ο νεαρός επιθετικός έχει πετύχει 64 γκολ σε 37 παιχνίδια και σύμφωνα με το ESPN, πολύ σύντομα θα προαχθεί στην πρώτη ομάδα. Η σκέψη, ότι οι δύο «μηχανές» παραγωγής τερμάτων θα αγωνίζονται μαζί στην Εθνική Νορβηγίας, μοιάζει εύκολα πραγματοποιήσιμη…
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.