Μαντσίνι: «Δεν είπα τίποτα στον Λάμπερτ»

Αν και αντάλλαξε μερικές «κουβέντες» με τον προπονητή της Αστον Βίλα Πολ Λάμπερτ, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστήριξε ότι δεν υπήρξε τσακωμός μεταξύ τους, στο περιθώριο του αγώνα των δύο ομάδων για το αγγλικό Λιγκ Καπ.

Αν και αντάλλαξε μερικές «κουβέντες» με τον προπονητή της Αστον Βίλα Πολ Λάμπερτ, ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι Ρομπέρτο Μαντσίνι υποστήριξε ότι δεν υπήρξε τσακωμός μεταξύ τους, στο περιθώριο του αγώνα των δύο ομάδων για το αγγλικό Λιγκ Καπ. Σχολίασε όμως ότι βλέπει συχνά ανάλογες συμπεριφορές από ομολόγους του στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
«Εχω κουραστεί με όλους αυτούς τους προπονητές. Μερικοί από αυτούς είναι καλύτερα να σιωπούν. Εγώ δεν είπα τίποτα στον Λάμπερτ. Ρώτησα μόνο τον τέταρτο διαιτητή αν υπήρχε κίτρινη κάρτα, γιατί είχα την εντύπωση ότι ο ρέφερι είχε ξεχάσει τις κίτρινες κάρτες στα αποδυτήρια. Εχω κουραστεί με αυτή τη συμπεριφορά. Όταν πηγαίνουν σε μεγάλα γήπεδα, ο αντίπαλος προπονητής μπορεί να πει τα πάντα, αλλά εκείνοι δε λένε τίποτα. Πηγαίνουν στο Ολντ Τράφορντ και δε λένε τίποτα. Ακόμα και όταν οι συνάδελφοί τους μιλούν για το διαιτητή, εκείνοι κάθονται στον πάγκο», ανέφερε.
 
Από την πλευρά του, ο Λάμπερτ σχολίασε: «Αν αυτή ήταν η απάντηση του Μαντσίνι, τότε όλα καλά. Τον σέβομαι ως προπονητή και ως πρώην παίκτη. Δεν ήταν τσακωμός αυτό που συνέβη μεταξύ μας. Δεν ήταν τίποτα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.