Η Κρίσταλ Πάλας απέκλεισε τη Γιουνάιτεντ

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός Λιγκ Καπ Αγγλίας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και νίκησε στην παράταση μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 2-1.

Η Κρίσταλ Πάλας έκανε την έκπληξη και πέταξε εκτός Λιγκ Καπ Αγγλίας τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και νίκησε στην παράταση μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 2-1. Αυτή είναι η πρώτη εντός έδρας ήττα για τους Πρωταθλητές Αγγλίας στο συγκεκριμένο θεσμό από το 2007.

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς, αλλά το πλήρωσε με τον αποκλεισμό, από τη μαχητική ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Στο 65′ ο Αμπροουζ με καταπληκτικό τρόπο άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Μακέντα με πέναλτι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Οι δύο ομάδες χρειάστηκε να λύσουν τις διαφορές τους στο έξτρα μισάωρο, εκεί όπου η Κρίσταλ Πάλας σφράγισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά χάρη σε μία κεφαλιά του Μούρεϊ (98′).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άμος , Ραφαέλ (64′ Πογκμπά), Έβανς, Φάμπιο (37′ Φράιερς), Σμόλινγκ, Ζι Σουνγκ, Βαλένσια, Γκίμπσον, Μπερμπάτοβ (46′ Μόρισον), Μακέντα, Ντιούφ.
Κρίστας Πάλας: Πράις, Μακάρθι, Γκάρντνερ, Μόξεϊ (46′ Άμπροουζ), Κλάιν, Ράιτ, Γκικγκακόι, Όκιφ, Ίστερ (74′ Μούρεϊ), Σκάνελ (45′ Παρ), Ζαχά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.