Τσέλσι-Μπάρνσλεϊ 6-0: Πρόκριση άνευ δυσκολίας (vid)

Με χατ τρικ του Χάβερτς η Τσέλσι νίκησε την Μπάρνσλεϊ με 6-0 και προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας

Η Μπάρνσλεϊ δεν έδειξε φόβο απέναντι στο φαβορί, ούτε πτοήθηκε από την πρώτη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Τσέλσι η οποία προέκυψε πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του ματς. 

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ψηλά, έβγαλαν ένταση και μάλιστα απείλησαν την ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, ωστόσο η διαφορά ποιότητας αποδείχθηκε καθοριστικός παράγων για την εξέλιξη του ματς. 

Ένα δεκάλεπτο από το 18ο μέχρι το 28ο ήταν αρκετό για να βρει η Τσέλσι δύο γκολ, το πρώτο από τον Έιμπραχαμ, το δεύτερο από τον Χάβερτς και να απομακρύνει κάθε ενδεχόμενου άγχους που μπορεί να δημιουργούσε η τόλμη των φιλοξενούμενων. 

Ο Τιάγκο Σίλβα που έκανε ντεμπούτο απέδειξε την κλάση του και την εμπειρία του κατευθύνοντας χωρίς πρόβλημα την αμυντική γραμμή των Λονδρέζων. 

Η διαφορά άνοιξε ακόμη περισσότερο όταν οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια με τον Μπάρκλεϊ να εκμεταλλεύεται κλέψιμο της μπάλας από τον Χάβερτς και να εκτελεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 3-0 στο 49ο λεπτό. 

Πέρασαν μόλις πέντε λεπτά μέχρι ο Χάβερτς να πετύχει το 4-0 και πάλι μετά από πίεση ψηλά, κλέψιμο της μπάλας και ασίστ από τον Έιμπραχαμ. 

Ο Γερμανός πέτυχε και τρίτο γκολ στο 65ο λεπτό για το πρώτο χατ τρικ της καριέρας του, πριν αποχωρήσει και αφήσει τη θέση του στον Μπεν Τσίλγουελ για το ντεμπούτο του με την Τσέλσι. Ο πρώην αμυντικός της Λέστερ έβγαλε την ασίστ στον Ζιρού για το 6-0. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.